Smarter_way_USA

Larry Ellison, fondatorul Oracle, investește în Tesla și devine al 2-lea cel mai mare investitor

08/01/2019 | Bursa & Investitii | 1,337 views

Ellison, 74 ani, deţine în mod indirect 3 milioane de acţiuni Tesla prin trustul Lawrence J. Ellison Revocable Trust, potrivit declaraţiei financiare. Participaţia de 1,{etoroCFDrisk}% îl transformă în al doilea cel mai mare investitor individual din Tesla, după Elon Musk – care deţine circa o cincime din companie – potrivit datelor agregate de sursă. Tesla a anunţat numirea lui Ellison în board-ul director la sfârşitul anului 2018.

Citeste continuarea pe SmartBeta.ro

… si iata ca, desigur, unde-i treaba buna, cine are cap si investeste in viitor, se aduna!

PS: Foarte important de precizat e faptul ca … nu stiu daca v-a scapat sau nu, dar nu uitati ca Warren Buffett a investit o suma destul de mare in Oracle in decembrie anul trecut.

Stiu, Ellison a investit in Tesla direct (nu prin Oracle) insa e important de stiut ca Buffett incepe sa CUNOASCA adevaratii GREI in ale evolutiei tehnologice.

Nu uitati ca, cu cat e mai mult “blood on the streeets”, e cel mai bun moment de a incepe sa investiti asadar daca nu aveti inca cont de tranzactionare va recomand aceasta platforma https://bit.ly/2TKvVa0 sau aceasta https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile