Smarter_way_USA

#tradingday: Am ratat o oportunitate din propria prostie de a asculta analiști și alți ‘experți’

22/01/2019 | #earningsreport, #TradingDay | 1,548 views

Nu prea ascult eu de analisti si “experti” in cititul graficelor dar si cand o fac (cum ar fi cazul de fata) ori pierd ori ratez oportunitati!

Am stat pana la ora 22:30 cu mana pe mouse sa investesc in IBM pentru raportarile fina ciare din seara asta, am fost cat pe ce sa cunpar, INSA n-am facut-o c am zis ca ascult de data asta analistiii!

Toti analistii au prezis scaderi si ca va dura inca multa vreme pana IBM va avea cresteri si ca va devenii din nou ce a fost odata …

Cam asa au raportat azi IBM rezultatele financiare pentru trimestrul 4:

– Earnings: $4.87 per share, excluding certain items, vs. $4.82 per share as expected by analysts, according to Refinitiv.
– Revenue: $21.76 billion, vs. $21.71 billion as expected by analysts, according to Refinitiv.

Evident daca as fi investit si mi-as fi ascultat flerul (dobandit in urma documentarii despre potentialul conpaniei si despre investitiile in blockchian si tot ce tine de cercetare pe maine as fi avut un 60% profit lejer !

Asadar, va recomand sa nu faceti greseala mea, sa nu mai luati decizii in functie de parerile altora ci doar sa va consultati si sa luati deciziile singuri! E cel mai sanatos sa faceti asa!

Deschideti-va un cont de tranzactionare la bursa folosind linkurile de mai jos si investiti in companiile valoroase in care credeti si care sunti convinsi ca le veti putea pastra si 10 ani in portofoliu.

Daca nu aveti inca un cont de tranzactionare pe bursele internationale va recomand aceasta platforma https://bit.ly/2TKvVa0 sau aceasta https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile