Smarter_way_USA

#tradingday: O zi bunicică azi. Aștept nerăbdător rezultatele la Amazon de diseară!

31/01/2019 | #TradingDay | 1,576 views

Mno bun asa … a fost o zi bunicica azi … imi pare rau doar ca nu am luat actiuni aseara si la General Electric (GE) care au crescut azi 17% (adica faceam 170% profit cu levier de 10) dar na … nu poti sa le nimeresti pe toate.

Pentru diseara si pentru maine am cumparat azi la Symantec (SYMC) fiindca sunt increzator in sector de cybersecurity ca se va investi din ce in ce mai mult, Chevron (CVX) pentru ca companiile petroliere inca isi fac treaba bine. Interesant de vazut cum vor decurge lucrurile si cu problemele din Venezuela fiindca prevad o crestere a pretului petrolului. (posibil ca pana diseara la 11 sa iau si Exxon Mobile … inca ma mai gandesc) si am mai luat si la #AMAZON, desigur fiindca … la dracu … chiar nici nu are rost sa mai dau explicatii cand vine vorba de cel mai mare magazin online din lume (si nu doar magazin online ci si servicii de cloud si etc), puneti mana ‘pe carte’ si veti afla singuri.

Acestea fiind spuse sper ca ziua de maine sa se incheie cu rasfat total si sa fie totul VERDE :)

Daca nu aveti inca un cont de tranzactionare pe bursele internationale va recomand aceasta platforma https://goo.gl/Wfk8Dc sau aceasta https://bit.ly/inregistrare-xtb

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile