Smarter_way_USA

Atunci când “smardoiala” lu’ Badea e lait-motivul celor de la #REZIST îţi poţi da seama cât de cretini suntem ca naţie! Berbeceanu, fost COMISAR, se alătură !

09/02/2019 | Diverse, Lume nebuna | 2,478 views

E o minunata zi de sambata asadar am sa incep ziua, cum altfel decat exorcizandu-ma de multa prostie ce s-a dezlantuit pe tot internetul in ultimele zile despre “smardoiala” unui jurnalist scelerat si a unui motociglist cocalar prost de baune si dornic de afirmare.

De vreo 2 zile o alta eminenta a Romaniei, Traian Berbeceanu, un fost comisarsau dracu stii ce a fost si ala ca nici nu mai conteaza la ce cretinisme a scos pe gura, am sa ii spun de acum “scursura”, tot din dorinta mareata de afirmare s-a apucat si el sa isi arate “muschii” si “inteligenta” si “spiritul civic” ca un “respectabil” “OM AL LEGII”, ce i-ar face jurnalistului scelerat.

Aveti mai jos postarea fostului OM AL LEGII:

“Mitocanul ala de Badea trebuie batut zilnic, dar nu asa. Nu in ring unde ori lesina imediat, ori abandoneaza, ori e salvat de arbitru. In strada, sa simta prostovanul cum trosneste o clavicula, cum bubuie pumnul in tampla, sa afle care-i gustul bordurii si mirosul asfaltului. Golaneste! Ori suntem golani, ori nu mai suntem!”

Bun! Jmekerie cu baterie omu! Tare rau de tot, parca te umple cu respect cand citesti cuvintele unui fost om al legii. Fi-mi-ar scarba!

Citeste si: Despre tentativa penibilă de “luptă” a unui “jurnalist” cu un “motociglist” cu bune și cu rele.

Haideti sa va spun de ce mi-e atat de scarba atat de scursura asta cat si de cei ce si-au ocupat gandu cu treaba asta penibila dintre jurnalistul scelerat si motociglistu cocalar si prost.

Deci, sa le luam pe rand:

  1. Incep prin a va ruga sa dati importanta si poyei alese de mine pentru articol … Badea, fiind la costum, nu e din popor, pare ori afacerist, ori jurnalist ori orice altceva numa om de-al nostru nu pare … in schimb scursura alaturata, e in trening … e de-al nostru tata … asadar putea fi chiar si beţivu din Las Fierbinti, ca tot de-al nostru e … findca … nu-i asa? stie ce inseamna greutatiile vietii ! Sunt ironic, da! Dar v-am preicizat asta fiindca e foarte important pentru ca sa observati si alte metode de manipulare a prostilor!
  2. Asa acum am spus intr-o alta postare de-a mea, “smardoiala” dintre cei doi a fost atat penibila cat si foarte prosteasca, din mai multe puncte de vedere, si anume ca smardoiala a avut loc intr-un mall (cum suna asta?) cu ceva audienta (asta spune multe despre tara asta) si fara acte semnate si aprobari (cum suna asta?) unde se puteau intampla nasoale si anume ca unu dintre ei, nu neaparat Badea, REPET, nu neaparat Badea (nu stau sa explic de ce ca am pretemtii de la cititorii mei) putea sa moara! La propriu! V-ati gandit la consecinte ? V-ati gandit EXHAUSTIV la consecinte sau doar la bucuria ca crapa Badea ? V-ati gandit la faptul ca in “audienta” erau si copii care isi pot lua exemplu dintr-o lupta intr-un mall (si nu legal intr-o sala de lupte sau intr-o competitie) ? V-ati gandit ca atat Badea cat si motociglistu au o familie, copii, etc ? Daaa … stiu, gandesc prea mult, fi-mi-ar scarba de ignoranta voastra.
  3. Romanu, si nu neaparat doar romanul, are orgasme cand vede in chinuri pe cineva care nu suporta sau conaidera el ca nu e ca el, si nu se mai gandeste la interesul propriu ci doar la capra vecinului care de preferat ar fi sa moara. Atata poate si el, doar atat il duce capu, n-ai ce sa-i ceri ca unde nu e, nici Dumnezo nu cere!
  4. Fostul om al legii oare e ok sa dea PUBLIC, repet, PUBLIC, asemenea declaratii ? Ce spune asta despre el, despre cariera lui de fosr comisar, despre institutia care ar trebui sa fie una respectabila ? Mie unu mi-e scarba! Scarba rau de tot! Voua nu?
  5. V-ati tot plans de jandarmi, n-am plans cu totii, ca la proteste au reactionat ca niste barbari/bestii violente ai ca au batut si gazat oamenii. Poi cum plm sa fie altfel din moment ce TOT VOI, aia cretini si prosti (nu toti) apreciati scursura aia de fost comisar care vorbeste in halul ala ?
  6. Nu mai conteaza ca Badea si-o merita! Putea fi vorba si de Dragnea sau alt cretin de la PSD … Oricat mi-as dori sa nu mai aud de ei, nu ma ajuta.cu nimic sa ii vad batuti fiindca LE TRECE si treaba tot si-o fac in continuare!
  7. Scursura, fiind OM AL LEGII, ce exemplu da celor din breasla lui si tinerilor ce vor sa urmeze academia de politie sau jandrmerie ce vor ei sa faca ? Oare asta e atitudinea ce trebuie transmisa de catre un om al legii ?
  8. La ce Cristos va ajuta sa vedeti oameni in chinuri ? Oameni ca Badea care e un simplu jurnalist (unu foarte bun, vedeti audientele) dar care, din pacare, pupa in curul angajatorului, dar va intreb, oare cati dintre voi nu pupati in cur angajatorul sau partidul ? V-am cam pus pe ganduri, asa ?
  9. Daca Badea ar fi murit de exemplu, sau daca scursura Berbrceanu l-ar bate si el pe Badea, si l-ar mai bate vreo 20 de neicanimeni deastia care n-au alta treaba … va intreb … v-ar creste salarile ? Ati avea un nivel de trai mai bun ? Ati fi avut o sigjranta mai mare sa iesiti pe strada la plimbare daca s-ar tot incuraja astfel de comportamente violente urmate de laude si fericire ca cineva a fost batut sau omorat ? Repet, chiar daca ar fi vorba de Dragnea, Iohannis, Dancila, Badea, Gadea, Rares Bogdan, sau oricine altcineva, ar fi atat de mare fericire pentru voi ? V-ar ajuta cu ceva, ati trai mai bine ?

As putea continua la infinit fiindca prostia poate fi dezbatuta in miliarde de feluri insa ma plictisesc deja.

Citeste si: Pe mine nu mă reprezintă un betiv care recită o poezie şi îşi plânge de milă

Haidati dracu sa nu mai dam importanta cretinismelor de genu cine s-a batut cu cine, sa nu ne mai bucuram ca niste cretini cand cineva pe care nu supprtam ar fi in chinuri, mai ales daca nu ne ajuta cu nimic, ci sa ne concentram pe ceea ce ne intereseaza cu adevarat.

In ultima saptamana bataia lui Badea si stirea cu doctorul fals v-au captat toata atentia si CHIAR NU sunt astea cele mai importante lucruri despre care ar trebui sa discutam.in aceste vremuri.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile