Smarter_way_USA

Haideți să vă spun cum stă treaba cu sondajele despre intenția de vot și cum vor fi câștigate alegerile, probabil tot de PSD.

28/02/2019 | Politica | 1,122 views

Sunt tot felu de idealisti (zic eu, extrem de naivi) care o ard pe sistemu ca un partid mic (oricare ar fi) deala curat ca lacrima, are sanse la alegeri. Va zic eu de acum, direct, scurt si la obiect, fiindca ma afecteaza si pe mine “jisăturile” voastre: “Sunteti niste naivi prosti”!

Invatati sa fiti uniti !!! USR sau PLUS fara alianta aia nu aveau nici jumatate din ce arata in grafic INSA, in alianta iata ca deja incep sa sune a ceva interesant si incepe sa imi placa, DAR tot nu e suficient.

PNL-ul daca arata macar acum “in ajunul alegerilor” ceva palpabil pentru electorat si sa fie mai activi, ar putea creste si chiar sa depaseasca PSD-ul. O ideea ar fi si o alianta cu USR-PLUS dar nu cred ca e cazul de asa ceva, prea mari orgolile si posibil ca electoratu lor (ala mai prost si naiv) sa o arda pe sistemu “poi daca se aliaza nu rezolvam nimic ca dam de alta marie cu alta palarie”.ceea ce e un CRETINISM colosal.

Invatati cand aveti o lupta sa o luati TREPTAT, pas cu pas cum ar spune neamtu!

Primul scop este eliminarea PSD-ului. Ei bine, uniti-va dracu in jurul ACESTUI SCOP prima data, dupa care vedem mai departe ce si cum.

Altfel eu, va spun SINCER si FOARTE SERIOS, daca as fi in campania de marketing al PSD-ului + ALDE (atentie, ca astia is impreuna si daca mai punem si UDMR-u si Pro Romania a lui Ponta (astia toti is PSD-isti sub acoperire), e clara treaba) si daca m-as ocupa de campania electorala a PSD-ului, in momentul asta as fi la vreun SPA pe lejereanu fiindca intr-o tara unde avem de a face cu MULTI PROSTI si DELOC UNITI (a se vedea si la proteste, unde toti nu stiu cum sa o arda mai sofisticati sau pasnici in loc sa isi vada de scop, BARBATESTE) in conditiile astea PSD-u va castiga in continuare alegerile fiindca sunt UNITI, nu se abat de la scop, si foarte important, dau electoratului lor INCONTINUU doar ceea ce vor sa auda si astfel il pastreaza, in schimb, opozitia e in continua dezbinare, schimbare de ideologii, nu stii care e mai catolic decat papa, si in loc sa se alieze ei o ard “culti in cap” ca ei se prin ca in alte partide sunt alti corupti ca PSD-istii … mda … ce sa le ceri la astia ? Atata prostie incat noi care ne mai folosim capu ramane doar sa ne gandim ca “unde nu e, nici Dumnezo nu cere” si “merem inainte” chiar daca se pare ca ori stam pe loc, ori mergem inapoi.

Personal, la alegeri, oricare ar fi ele, daca PSD-ul va fi pe locul 1 in sondaje, voi vota pe cei care sunt fix dupa ei ca numar de voturi fiindca, asa cum v-am spus mai sus, trebuie sa o puam TREPTAT. Prima data scapam de homunculii astia, dupa vedem noi ce mai facem.

Si gata cu politica pe azi ca vars deja!

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile