Smarter_way_USA

#peșleau: De ce dau bărbații LIKE la poze cu buci, poze cu țâțe și alte chestii drăguțe de genu!

05/03/2019 | Lume nebuna | 3,278 views

Am fost intrebat azi de o duduie de ce vorbesc EU nasoale de maimutele ce isi posteaza toata ziua curu pe feisbuci si pe instagram (arzand-o ca ele fac fitness) din moment ce eu (a vazut ea!) dau like la astfel de poze)! :)

Raspunsul e foarte simplu! EU sunt un barbat, un om simplu dar BARBAT. Asadar … barbatii au si ei unele placeri in viata … unii sunt cu fotbalul, altii cu masinile, mai sunt si deaia care au doar sala de fitness in cap, etc, sunt tăt felu de nebuni pe lumea asta mare.

Ei bine, am si eu viciile mele si anume investitiile la bursa, mancarea si arta! Iar cand ma refer la arta, ma refer la cam tot ce cuprinde ea, inclusiv poze (preferabil artistice) cu reprezentante ale sexului frumos si anume ale voastre doamnelor!

Printre aceste poze “se strecoara” de foarte multe ori si poze cu buci, țâțe si chestii deastea dragute, pe care le postati voi pe retelele sociale (asa va faceti voi branding si awareness, banuiesc), la care eu, barbat fiind, BIOLOGIC sunt conceput sa le observ!

Asadar treaba e simpla: “I’m a simple man! I see boobs, I press like!” :)

Mno … ideea postarii si a raspunsului pe care vi-l ofer voua doamnelor, este ca una e sa apreciem buci si țâțe si alta e sa apreciem si posesoarele lor!

Personal eu nici nu le vad mecla la alea … mai ales la alea ce is la sala de fitness si isi prezinta curu, nici nu li se vede mecla ca sa o poti vedea … E IRELEVANT oricum cine e acolo pentru ca e clar ca sunt 99,9% sanse sa fie zdrenta si probabil si transpirata la cur (de fapt, chiar foarte probabil) … stiti ce zic ?

Asadar, cum am spus in postarile mele precedente, atat pe blog cat si pe facebook, planeta asta are nevoie de prostituate !!! Iar eu chiar n-am nimic impotriva lor! Unele sunt chiar foarte inteligente pe meseria lor (la modu serios vorbind) si numa bune de tinut de PROSTITUATE (nu de altceva). Adica ce-i a lor e a lor! Cine suntem noi sa le judecam ca n-au gasit nimic mai bun de facut ?

Problema e cand nu isi asuma ca aleg sa se prezinte pe internet ca niste prostituate !!! Ei bine acolo e baiu ! Ca acolo devine putred si pute a coteț, moment in care nu se mai vede feminitatea la ele, iar noi barbatii le tratam ca atare, si anume ca pe niste curve-virgine (adica zdrente, adica alea care sunt curve dar o ard a zane, vorbesc de iubire si sentimente, ele uitand sa se stearga la gura … Eeexact! Alea sunt!)

Mno … acum indiferent din ce categorie fac parte ele, pot sa fie prostituate, pot sa fie femei de cariera in diverse domenii dar cu atitudine de prostituate (DaDaDa … vedeti vedetele autohtone … de la blonda lu, pana la burneta lu …), ceea ce e MUSAI de evidentiat este faptul ca, curu lor n-are nici o vina iar daca e si fumos, merita toate like-urile din lume!

Stiu, veti spune ca astfel, noi barbatii, daca dam like la poze deastea, le incurajam pe maimute sa isi etaleze bucile pe feisbuci ca sa se simta si ele atrase si ca deasta s-a ajuns ca ele sa faca asa ceva. Fi-mi-ar scarba!

NU, nu noi barbatii incurajam maimutele sa isi etaleze bucile si țâțele pe feisbuci !!! Tre sa fii extrem, dar extrem de ipocrita si de zdreanta ca om sa spui asa ceva :) NU! Noi pur si simplu apreciem ce ne este dat BIOLOGIC sa apreciem, in schimb maimutele, ALEG CONSTIENT si DE CAPU LOR acel ceva cu care vor ele sa iasa in evidenta TUTUROR (nu doar pentru un anumit barbat) si pentru ce anume sa fie apreciate. Daca e cur, atunci cur sa fie, restu se trateaza ca atare.

Si credeti-ma, cu toata modestia din lume va spun ca de deastea mi-e plin podu! Asta asa ca sa nu veniti careva cu zdrentosenia aia sinistra ca “veverita care nu ajunge la struguri, spune a sunt acri” … NU, stiu ca va vine sa spuneti zdrentosenia aia, e clasica … ca na, asa ati fost invatate sa aveti o replica deaia care suna bine si sa prostiti pe aia mai slabi, dandu-le cu “nd” ca la fazan :))) dar NuNu, nu e asa si v-am explicat mai sus de ce!

Se pune ca am explicat clar care e treaba si cu likeurile astea ale barbatilor la buci si la țâțe ?

PS: Ce v-am scris mai sus, a nu se intepreta pe sistemu “e doar o parere”! NuNuNu, nu va ascundeti mizeria sub pres cu alta replica cretinoida de genu asta! Ce v-am spus mai sus e FIRESC, REALIST si sunt AXIOME ca la matematica, sau pe limba voastra “e asa de la Dumnezo!”.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile