Smarter_way_USA

Actiuni, bani, bursa de valori si investitii …

07/02/2013 | Bursa & Investitii, Personal | 4,056 views

99916maxim

Nu ştiu dacă am mai scris pe blog despre bursa de valori, acţiuni şi investiţii … Cred că scriu pentru prima dată dar whatever. Chestiile astea mă pasionează foarte mult. Şi nu de puţin timp. Ci de ani de zile. Ţin minte acum vreo 7 ani cum mergeam la firmă la ai mei şi mă rugam de ei să îmi facă abonament la Ziarul Financiar, Banii Noştrii şi la Capital :)

Da, eram foarte pasionat de bursa de valori, citeam cărţi în domeniu şi încercam să strâng bani pentru a investii la bursă. Tot timpu mă documentam despre companii, cum le merge, care sunt mai rentabile, în care merita şi în care nu merita să investesc. Decupam tabelele cu preţul acţiunilor şi cu evoluţia lor şi mi le arhivam frumos într-un dosar :)) Ce vremuri domnle’ :)

Atunci nu câştigam din internet banii pe care îi câştig acum, şi tot puţinul acela pe care îl câştigam din mama dracu mai ştii ce (vindeam diferite chestii, mai primeam comisioane, chestii învăţate de la tata :) ) îl investeam înapoi.

De mic mi-a plăcut să-mi câştig singur banii. Calculatoare, laptopuri, telefoane mobile, biciglete, etc. toate mi le-am luat eu făra un cent de la părinţi. Asta şi datorită mie, dar şi datorită zgârceniei părinţilor (sper că nu-mi citesc postul acesta :) ). Părinţi mei chiar au bani, şi au avut dintotdeauna. Dar na’ ce-i a lor e al lor şi ce-i al meu e al meu :)

Cu timpu am început să câştig tot mai mulţi bani de pe internet (site-uri, intermedieri online de evenimente, etc.) chestie la care visam tot timpu pentru a putea investii cat mai mult la bursă dar culmea şi dorinţele mele şi nevoile mele au început să se schimbe.

Am început să investesc tot mai mult în teste şi proiecte noi, şi bineînţeles ca tot adolescentu am început să sparg tot mai mulţi bani in cluburi :( da …. e o chestie care după un timp îţi pare rău dar asta e … nu prea ai cum să schimbi treaba asta … indiferent cât de mult ai vrea:) Chiar şi acum stric la bani degeaba pe te miri ce … da să sperăm că toate trec.

De vreo 2-3 zile ma tot uit la The Money Channel. DA, e singurul post la care ma uit la acel aparat numit televizor pe care îl deschid din an în paşti. Uitându-mă la tot felul de emisiuni interesante ale postului mi-am adus aminte de vremurile acelea … şi parcă m-aş apuca din nou de bursă.

Dar ia ghiciţi ce mă împiedică ? Oare ce? Vă spun eu. Găndul acela că cu banii ăia mă duc şi eu la mare în concediu, sau că îi pot investii in vreun site … sau îmi pot cumpăra ce ştiu eu ce, sau chiar să îi sparg prin cluburi :)) Foarte naşpa senzaţia asta. Oricâti bani ai face, orice te-ai apuca să faci, tot vei găsi ceva ce să îţi doreşti să faci şi să nu poţi, sau să nu îţi permiţi, etc.

Grea viaţa asta … complexă şi cu multe aspecte !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile