Smarter_way_USA

10 sfaturi pentru oameni de succes

08/03/2013 | Bursa & Investitii, Recomandari | 2,991 views

Secret to Success Road Sign

1. O persoana care n-a gresit vreodata, nu va incerca ceva nou. Cei mai multi nu incearca sa faca ceva nou, pentru ca se tem de greseli. Dar acest lucru nu este de temut. Adesea, oamenii care au pierdut, invata cum sa castige mai mult decat cei carora succesul le-a venit dintr-odata.

2. Educatia– e ceea ce ramane dupa ce ai uitat tot ce ti-a fost predat in scoala. Dupa 30 de ani, cu siguranta o sa uitati tot ce va fost predat la scoala. O sa tineti minte doar ceea ce ati invatat singuri.

3. In imaginatia mea, sunt liber sa pictez ca un artist. Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata. Imaginatia cuprinde intreaga lume. Cand iti dai seama, cat de departe a evaluat umanitatea din vremurile cand traia in pestera, puterea de imaginatie se simte in intregime. Ceea ce avem acum, este meritul imaginatiei stramosilor nostri. Ceea ce vom avea in viitor va fi construit cu ajutorul imaginatiei noastre.

4. Secretul unicitatii este abilitatea de a ascunde sursele de inspiratie. Unicitatea creativitatii tale de multe ori depinde de cat de bine stii sa ascunzi sursele. Ati putea fi inspirati de alte mari personalitati, dar daca esti intr-o postura in care sunteti privit de toata lumea, ideile tale ar trebui sa arate unic.

5. Demnitatea umana trebuie sa fie determinata de ceea ce face omul si nu de ceea ce poate realiza. Incercati sa deveniti nu un om de succes, ci un om valoros. Daca ne uitam la personalitati celebre, putem vedea ca fiecare dintre ei a dat ceva lumii. Trebuie sa dai pentru a avea ce lua. Cand obiectivul dumneavoastra va fi de a creste valorile lumii, atunci va veti ridica la urmatorul nivel al vietii.

6. Exista doua moduri de a trai: poti trai ca si cum nu exista miracole si poti trai ca si cum totul pe aceasta lume este un miracol. Daca traiti ca si cum nimic in aceasta lume nu este o minune, poti sa faci ce vrei si nu vei avea nici un obstacol. Daca traiti ca si cum totul este un miracol, va puteti bucura chiar si de semnele cele mai minore de frumusete. Daca traiti in doua moduri, in acelasi timp, viata ta va fi fericita si productiva.

7. Cand examinez felul meu de a gandi, ajung la concluzia ca darul de imaginatie si fantezie a insemnat mai mult pentru mine decat orice capacitate de gandire abstracta. Visele despre lucrurile pe care le-ati putea face in viata sunt elemente importante al vietii pozitive. Lasati imaginatia sa hoinareasca liber si sa creeze o lume in care v-ati dori sa traiti.

8. Pentru a deveni un membru perfect al unei turme de oi, ar trebui sa fiti in primul rand o oaie. Daca vrei sa devii un antreprenor de succes, e timpul sa incepi sa faci afaceri acum! Daca vrei sa incepi, dar te temi de consecinte, este posibil sa ajungi la zero. Acest lucru este valabil si in alte domenii ale vietii: pentru a castiga, in primul rand e nevoie sa joci.

9. E nevoie sa inveti regulile jocului, apoi poti incepe sa joci mai bine decat toti. Invata regulile si joaca cel mai bine. Simplu ca toate lucrurile geniale!

10. Este important sa nu va opriti sa intrebati, deoarece curiozitatea nu este data omului asa pur si simplu. Persoanele inteligente intotdeauna pun intrebari. Intreaba-te pe tine si pe altii pentru a gasi o solutie. Acest lucru va permite sa aflati noutati si sa analizati propria crestere.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile