Smarter_way_USA

Cre($)tinism: Biserica Ortodoxa NU mai accepta îngroparea mortilor in cimitirele private !

08/03/2013 | Cre($)tinism | 3,505 views

biserica-ortodoxa-nu-mai-accepta-ingroparea-mortilor-in-cimitirele-private-ce-afacere-este-in-spatele-acestei-decizii-uimitoare-189173

Ia cititi si voi mesajul ferm al Mitropoliei Moldovei, care le-a interzis preotilor sa-i duca pe ultimul drum pe clientii noilor cimitire particulare:

“Respectam alegerea cetatenilor acestei tari, insa ortodocsii sunt obligati sa respecte decizia Bisericii. Nu vor avea slujba de inhumare si nici odihna de veci, daca isi cumpara morminte in cimitire private”.

Nu va e rusine? Biserica Ortodoxa Romana, faceti comert, faceti afaceri, faceti bani, DAR PE CINE AJUTATI VOI mai nesimtitilor ? N-am vazut o scoala, un camin, o cresa, un orfelinat unde sa aveti grija de copii, mai nesatuilor ! Acum vreti si sa ne ingropati DOAR si CUM vreti voi ? Sa va fie rusine javrelor ordinare !

“Am vorbit cu domnul care are cimitirul privat si mi-a spus ca nu ar fi nicio problema, dar intai sa vorbesc cu preotul, sa vad daca vrea sa-l ingroape in cimitirul privat”, intreaba reporterul ProTv preotul.

Cateva ore mai tarziu vine raspunsul:

“Am vorbit, nu se poate. Am vorbit cu parintele protopop si a vorbit la Iasi si a zis ca nu pot sa fac inmormantarea in cimitirul privat. Mitropolia de la Iasi nu da voie. Eu sunt ultimul pion. Eu trebuie sa ascult de cei mai mari. Daca aduceti decedatul la biserica si alegeti cimitirul vechi, va servesc cu toata dragostea, altfel nu”.

Sper ca am sa mor intr-o erectie si am sa las testatment sa fiu ingropat in curul gol, doar asa am se le arat acestor jegosi ce parere am eu despre ei.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile