Smarter_way_USA

Cum sa te descurci mai bine cu banii si nu numai

08/03/2013 | Recomandari | 3,663 views

6a00d83451d01069e200e553b798488834-640wi1. Cumparaturile importante le faci in perioada reducerilor

Sigur te-ai obisnuit deja si stii sa profiti de reducerile ce apar de Sarbatori sau la final de sezon. Insa, fii pe faza, deoarece in ultimul timp, magazinele au inceput sa isi surprinda clientii cu reduceri importante pe toata perioada anului. Asa ca, nu te repezi sa cumperi produse din noile colectii, stapaneste-ti entuziasmul si mai asteapta cateva saptamani si vei putea cumpara ceea ce-ti doresti la preturi mult mai bune. Ramai cu bani in buzunar si iti faci si poftele.

2. Invata sa gatesti

Imagineaza-ti cati bani ai putea economisi cu mancare delicioasa facuta de tine acasa, in loc sa arunci banii pe fast food. Iti pregatesti exact ce ai pofta si faci impresie buna ca priceput in bucatarie. La treaba master chef!

3. Fa mai multe cu timpul tau!

Daca trebuie sa jonglezi cu multe lucruri ai sa obosesti. Asa ca foloseste in avantajul tau timpul liber. In loc sa hibernezi doua ore pe seara in fata televizorului zapand la nesfarsit, mai bine iesi la o plimbare in aer liber. Te uiti la stele, plimbi catelul vecinului, stai la taclale cu pustii din fata blocului. Aerul de afara te ajuta sa te odihnesti mai bine decat televizorul, vei simti asta pe pielea ta.

4. Ai pasiuni? Incearca sa scoti ceva bani din ele

Daca iti place sa scrii sau esti pasionat de design incerca sa iti rotunjesti veniturile cu pasiunile tale. Scrie texte pentru situri, fa-i un site buticului de la colt. Indiferent de domeniu, sa stii ca orice activitate care iti aduce ceva in plus te ajuta. Sunt mai multe website-uri unde poti gasi proiecte pe care le poti face in timpul tau liber. Si asa imbini pasiunea cu utilul. Intra pe elance.com si vezi ce ti se potriveste. Succes.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile