Smarter_way_USA

Despre CURVE-VIRGINE by Mircea Badea

07/03/2013 | Imi place, Lume nebuna | 5,740 views

74284_10151369159644458_445008127_n

In opinia mea, curva nu este persoana care face sex pe bani. Aceea este prostituata. O postura neonorabila dar corecta. Nu te iubesc, nu simt atractie fizica, dar stau capra pentru ca ma platesti. Ok. Cinstit. Curva insa, este dezgustatoare. Ea iti spune ca te iubeste, ca o atragi teribil, in timp ce sta capra pentru bani. Lucru pe care nu l-ar recunoaste nici in ruptul capului. Ba chiar o jigneste. O ultragiaza. O face sa planga pentru ca i-ai lezat delicatetea.

Dar notiunea de curva, in opinia mea, repet, n-are legatura exclusiva cu sexul. Ba chiar este egal distribuita intre sexe. Are legatura cu viata. Cu a fi in realitate ceva, dar a face eforturi teribile, ostentative de a parea exact opusul. Curva este libidinoasa si invaziva. N-are limite. Iti declara dragostea cu gura plina. E libidinoasa. Te trage de maneca. E ca spalatorii de parbrize din intersectii: nu se da dusa usor. Poate n-ai inteles din prima. Iti repeta.

Ea are principii – atat de solide incat par inaccesibile pana si unui martir crestin halit de lei, e culta – Biblioteca din Alexandria era cat raftul ei pentru seara asta, e inteligenta – Kasparov s-a retras cand ea i-a explicat ca s-a terminat cu smecheria, are un suflet sensibil – salveaza tot, de la copacii patriei pana la copiii din Africa si tigrii din Sumatra. Ce sa mai, daca tragi linia, Iisus a avut noroc cu pozitionarea in timp, altfel nu intra nici in top ten.

Fiecare coltisor al fiintei auguste a curvei este descris de hiperbola. Actiunile, de superlativ. Evaluarile, de suprem. Curva este atat de artificiala, incat daca prosteste fara probleme pe adoratorii carpetei cu rapirea din serai, unui om de bun simt nu-i poate provoca decat dezgustul pe care l-ar simti Casanova in fata femeii gonflabile. Daca ii intorci oglinda in fata, curva practica eschiva, explicatia, atenuarea, ea va minimaliza prilejul si-ti va face un compliment gros ca sa-ti ia fata.

483602_10151369165749458_300227528_n

Eu nu pledez pentru adevarul brut, slinos ca un porc, de multe ori puturos ca o hazna. Inteleg si aprob seductia, jocul, povestea, fictiunea, magia, trucul, spectacolul, itinerariul dramatic. Dar diferenta dintre seductie si prestatia curvei este data de rafinament. Asa cum tot pe portativ incap si Mozart si Salam Fermecatoru’. Cum tot pe tavan dau cu pensula si Michelangelo si un zugrav din Stefanesti.

In sfarsit, curva are complexul perfectiunii si vocatia ostentatiei. Pana si Seherazada, cand vedea zorii mijind, sfioasa tacea. Sfioasa ! Curva nu poate fi sfioasa niciodata. Demersul ei de marketing este prea agresiv. Da-i dracului de zori mijind. Poti sa-i vari si lanterna in ochi, ea tot isi va face numarul. De aceea, consider ca uneori e bine sa-i vorbesti pe limba ei. Daca ii canti in struna, s-ar putea sa nu mai fie evidente diferentele dintre voi.Chiar daca o intalnesti la Ateneu, spune-i pe bune ca da din buric aiurea. E ca in bancul cu poliglotul care intalneste ciobanul – si la ce i-a folosit? Invoc acum un motto care mi-a placut mult:” Cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii lupti ca talharii!”

Dupa ce mopul si andrelele au trecut in desuet, vesmintele roz delapidate de la pantera cu aceeasi culoare au fost reevaluate, dupa ce si soferii de tir au ostenit de atata fantezie a menajului “a deux” cu propria admiratoare,nu-ti (Nuti) ramane decat sa schimbi sexul razboinicului luminii si sa pui becuri pe cruci. Fara numar.

sursa: Mircea Badea

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile