Smarter_way_USA

Donald J. Trump – Cum sa faci avere

08/03/2013 | Bursa & Investitii, Recomandari | 4,361 views

trump_donald_j-cum_sa_faci_avere_primele_90_de_zile_pe_drumul_spre_prosperitate__editia_capital_-8497Unul dintre cei mai celebri miliardari din Statele Unite, Donald Trump este si unul dinte cei mai remarcabili reprezentanti ai visului american.

Plecat de la aproape nimic, a facut avere in urma afacerilor din sectorul imobiliar, a pierdut totul si apoi si-a refacut averea. Viata sentimentala agitata si dinamismul lui sunt legendare.

Scriind “Cum sa faci avere?”, Donald Trump a vrut sa faca din noi miliardari! Cu o sinceritate tipic americana, autorul ne destainuie in mod concret si placut toate secretele reusitei sale.

Sfaturile lui vizeaza de la felul in care trebuie sa ne imbracam la secretele unei negocieri reusite; de la alegerea colaboratorilor pana la concedierea unui salariat; de la folosirea corecta a numelui de familie la necesitatea de a sti sa spui nu; de la arta interviului la lectura lui Jung; de la reflexul strangerii mainii la cele mai bune investitii; de la stiinta ascultarii celuilalt la indiferenta fata de critici; de la talentul oratoric la virtutile megalomaniei.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile