Smarter_way_USA

Inmormantarea sau incinerarea lui Sergiu Nicolaescu

07/03/2013 | Lume nebuna | 2,949 views

A-SERGIU-NICOLAESCU

Iar nu ma pot abtine … mult prea multa scarba … SUBIECT … inmormantarea sau incinerarea lui Sergiu Nicolaescu … EVIDENT ca orice inmormantare din tzara asta jegoasa, inmormantarea e un subiect de interes public in care FIECARE cretin/cretina isi da cu parerea ca si cum pe toti i-ar fute grija de viata/moartea fostului regizor.

Eu recunosc ca am preferat sa nu am uit la TV cand se discuta despre cazu asta … pentru ca … nu ma intereseaza IPOCRIZIILE de dupa moartea unui om, ma chair scarbesc!

Dar cum na … cateodata mai cobor si eu la bucatarie sa mananc, uneori TV mai merge si mai aud cate una alta … si acum mi-a fost dat sa aud cum ca pe UNII cretini si cretine, ii futea grija daca Sergiu trebuie inmormantant sau incinerat si aduceau ca argument faptul ca daca va fi incinerat reprezinta un pacat si ajunge in iad sau ceva … deci aduceti-mi va rog un TIR plin de lamai sa ma apuc sa mananc de pe’acuma ca deja simt ca borasc.

Atata de scarba mi de lumea asta … care in anul 2013 inca cred in prieteni imaginari si care isi baga nasu in tot ce tzine de credintza fiecaruia ca si cum credintza ar fi o prostituata catre trebuie regulata de toata lumea !!!

Cretinilor si Cretinelor, RELIGIA si CREDINTZA fiecaruia e ceva INTIM !!! Daca SERGIU NICOLAESCU a ales sa fie incinerat, respectati asta si tacieti in mortii mamelor vostre din gura !!! Daca el a ales asta, ce va fute pe voi grija ??? Nu puteti dormi noaptea de hoitului de dupa … ? Cine plm va credeti baaah ?

Cica ajunge in iad daca e incinerat … Doamne cat imi e de scarba de lumea asta … Care problema voastra daca e vrea sa ajunga in IAD ??? CARE E ? Poate si el vede IAD-u mult mai NEplictisitor decat ipocrizia si naivitatata celor pe care (cred eu) ca ajung in RAI … care e problema voastra ?

PS: voi platiti la popa taxe anuale ca la sfarsitul vietii voastre sa fie un subiect de discutie DACA vi se ofera si voua 2 metrii de pament in care sa va bage hoitu … si pe deasupra sa mai platiti si atunci vreo 3-4-5 milioane ca doar no … platesti anual dar ultima data platesti ca nu ai de ales.

Inca ceva: RESPECT biserica DOAR pentru halul in care prosteste atatia cretini si cretine cu prieteni imaginari si asta facand-o chiar fara sa plateasca impozite …

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile