Smarter_way_USA

Jandarmul Nicolae – “Eram tanar cu sperante”

29/03/2013 | Lume nebuna | 6,846 views

Lacatusu

Mda … inca o victima care nu s-a adaptat la noua generatie … pe vremea lui ma-sa si a lu’ tacsu probabil era frumos ce canta el acolo … in ziua de azi insa … tinere … GROW UP !!!

Intr-o tzara plina de curve virgine (adica curve care o ard senibil, cu sentimente, care nici nu se sterg la gura dupa ce presteaza servicii orale dar ele iti vorbesc de iubire) tre sa fii AUTIST sau sa ai probleme la mansarda demne de un diagnostic medical, sa te plangi sau sa vorbesti de iubire cand vine vorba de specia feminina (nu toata specia … ci doar 98% din ea)!

Si pe mine ma emotionat, si mie mi-a placut, si il admir pentru ca PARE a avea un suflet pur si curat ! si e demn de admiratie ! si DA, si mie mi s-a facut pielea de gaina ! :) DAAAAAAR nu despre asta e vorba :) ci despre faptul ca BAIATUL E DIN ALT FILM !!! 98% din populatia feminina nu merita un baiat ca si asta !!!

Ma scuzati ca nu sunt ipocrit si libidinos, sa zic si eu “doamne ce frumos canta, ce sufet bun, e un baiat minunat …” NU! mie mi chiar mila de el si chiar is de parere ca vreo 20 de ani o fost pe alta planeta si acum a revenit si se mira ca soarele e galben, apa e uda, iarba e verde si cerul e albastru :))

Stiu, sunt rau! foarte rau! Dar macar sunt realist ! Deci era baiat tanar … inteleg … cu sperante … pot sa inteleg si asta … dar totusi, un pic de maturizare, parca nu i-ar strica!

In caz ca considerati ca exagerez, va propun un test

Povestiti o intamplare de genu unei fiinte de gen feminin (uneia tinere evident)! Dar povestti fara sa isi dea seama ca e vorba de jandarmul asta si de povestea lui! Deci doar povestiti o intamplare de genu ca si cum ar fi una reala intamplata recent ! Eu VA GARATANTEZ ca va veti da seama ca specia feminina tocmai de acei “golani” si “derbedei” despre care canta Nicolae, au nevoie :)) Pe unu ca Nicolae astea nu dau 2 lei prajiti si il iau de prost si il lasa in secunda 2 :))

Acum ia-l-ai pe Dumnezeu pe Pamant =))

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile