Smarter_way_USA

Papa Francisc se apuca de pupat picioare … Gest de imagine sau mutare inteligenta din partea Vaticanului ?

29/03/2013 | Cre($)tinism | 10,313 views

papa

Papa Francisc, a vizitat joi, 29 martie 2013 (DA, 2013 … trist, altii ridica rachete pe luna, si altii au inca prieteni imaginari) un centru de detentie din Roma, unde a mers sa pupe (dupa ce le-a spalat, desigur, ca na … totusi) picioarele unor tineri infractori printre care, se pare ca era si un romanash de-al nostru.

„Au venit toţi la mine, să mă roage să îi aleg pentru a le fi spălate picioarele, conform ritualului franciscan. Au promis că vor fi cuminţi şi vor purta cele mai bune haine”, a declarat preotul stabilimentului.

Stiu, stiu! Caraghiosu asta numit Papa Francisc, probabil urmeaza exemplul lui Cristos care a spalat si sarutat picioarele apostolilor în joia mare … Am inteles asta.

VATICANUL este un STAT SI NICIDECUM O BISERICA !

Are control peste zeci de state catolice si afaceri de mii de miliarde de euro in toata lumea.

  1. Papalitatea traieste in lux, putere si influenta.
  2. Papa a fost purtat pe umeri ca un rege egiptean pana prin anii ’60 si i se facea racoare ca la faraoni cu eventaie uriase din pene de strutz.
  3. Papalitatea este responsabila de zeci de mii de cazuri de pedofilie, homosexualitate, destrabalare cu femei chiar in Vatican secole de-a randul, de crimele comise in cruciade, inchizitii, procese cu asa zisii eretici si vrajitoare (crestini care nu se supuneau Papei), torturi, arderi pe rug, jafuri, falsificari de documente ca sa obtina titluri de proprietate, vanzari de indulgente (promisiuni facute oamenilor de scapare de purgatoriu in schimbul donatiilor consistente) etc.
  4. Sunt atatea carti cu marturiile cronicarilor care marturisesc tot ce au facut papii de-a lungul istoriei.
  5. Papalitatea PENTRU CA ESTE STAT, are propriul guvern, propria legislatie, politie, moneda, steag, stema, imn, banca, tribunale, tipografie, propria limba, propriul sistem de telefonie, propriul observator astronomic, legislatie si armata (garzi de corp speciale, elvetiene), televiziune, internet, radio si presa si afaceri de sute de miliarde de euro.
  6. Papalitatea sta exact pe cele 7 coline (Roma) descrisa in Apocalipsa cap.17, a schimbat Legile si Sarbatorile Domnului (conform profetiei lui Daniel, 7:25) si este responsabila de peste 100 de milioane de crime prin care s-a imbogatit si a castigat aceasta putere. Orice stat are ambasador la Vatican, cel mai bogat Stat din lume.

Iisus, apostolii si crestinii au ales exact opusul : modestia, saracia, smerenia si mai ales dragostea. Iar cand primeau donatii le imparteau celor ce aveau nevoie

Dar am si eu niste intrebari:

  • Hai sa fim seriosi … de ce nu a facut asta fara sa stie nimeni, asa cum a facut si Iisus !?! De ce a trebuit sa cheme la “party” toata presa ?!?
  • Jegosul asta se crede Cristos pe pamant ?!? Oare nu are nevoie urgenta de niste perfuzii in cap ? Sau ma rog, intravenos direct, ca sa aiba efect mai sigur.
  • Sa fie oare doar un gest de imagine sau o doar mutare inteligenta a celor din spatele lui care conduc de fapt Vaticanul si care au avansat un om bun doar pentru a mai spala imaginea intunecata a imperiului financiar numit Vatican ?!?
  • Domnisoara din poza, de ce se tine cu mana la nas ? Ceva era spurcat acolo, clarrr!
  • Daca a inceput cu spalat si pupat picioare, urmatoarea zona de pupat/spalat care va fi oare ? Va ganditi la ce ma gandesc si eu ? Nu, n-are cum! Sau … ?

PS: in caz ca va ganditi sa imi raspundeti ca este vorba de iertare in gestul facut de Papa, va rog sa iesiti de blogul asta, ca aici nu e loc pentru cretini!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile