Smarter_way_USA

Din cocos nu faci gaina nici din curva gospodina

22/04/2013 | Diverse | 10,152 views

gaina-cocos-mare

hmm … se spune ca din cocosh nu faci gaina, nici din curva gospodina … eu zic ca e PARTIAL adevarat (la fel ca toate cretinismele care suna frumos dar te doare mintea daca le gandesti). si spun ca e partial adevarat pentru ca sunt cazuri fericite in care din curve au devenit gospodine. la fel cum si din cocosh au devenit gaini (mai exact catzelushi/femei).

Crezi ca vorbesc prostii ? :) Click *aici* pentru DOVADA!

Gospodinele ca sa obtzina ceea ce vor, ii prostesc pe cocoshi cu tot felu de cretinisme gen sex/arfe de zâne (adica curve-virgine), moment in care gospodinele devin curve iar cocoshii devin gaini (catzelushi).

Procesul invers este la fel … curvele dupa ce inainteaza in varsta si isi dau seama ca nu mai merge treaba cu zdrentzoshareala si ca deja li se face si lor scarba de cat de ipocrite sunt, devin femei gospodine, iar gainile (catelusii) dupa ce se satura sa inghita laturile primite constant de la zdrentze (in cazul nostru, curve virgine) incep si ei sa isi foloseasca caputul daca tot il au pe umeri si devin cocoshi !

Pacat ca procesul asta este unul LUUUNG, si in caul unora (in functie de numarul de neuroni din cap si de rezistenza la scarba) poate dura o viata intreaga.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile