Smarter_way_USA

Papa Francis depaseste orice limita a penibilului

01/04/2013 | Cre($)tinism | 3,372 views

main

Papa Francis s-a lasat din nou iMORTalizat în timpul rugaciunii din Vinerea Mare a catolicilor, în Basilica Sf. Petru. Penibilul suveran pontif s-a întins pe un covor, in fata altarului, in timpul ceremoniei religioase de celebrarea a Patimilor lui Iisus Hristos.

Uitati-va putin la poza de mai sus … Ce vedeti ? Eu unu vad 2 lucruri. Prima varianta ar fi un om care se roaga la prieteni imaginari, iar a doua varianta ar fi o partida se sex mascata.

Insa, in ambele variante, parerea mea (poate gresesc) e ca nu ar trebui sa cheme toata presa, fotografii si televiziunile ca sa fie vazut, nu-i asa ?!?!?!?!?!?!? Sau oare el se prostitueaza public pentru imagine ? Nuuu … nu cred ca ar fi capabil de asa ceva …  Sau … ?

In alta ordine de idei … CAT DE PENIBIL POATE FI OMU ASTA? Asta chiar isi bate joc ?!? Chiar nu are nici o limita a penibilului ? Eu am inteles ca vrea sa transmita mesajul ca Dumnezeu ne vrea umili, dar totusi … las’o-n pula mea de treaba !!!

Urmatoarea miscare care va fi oare ? Se va lasa pozat, filmat cand se va ca’ca sau cand si-o spala ?!? Ca asta ar fi ordinea fireasca …

VATICANUL este un STAT SI NICIDECUM O BISERICA !

Are control peste zeci de state catolice si afaceri de mii de miliarde de euro in toata lumea.

  1. Papalitatea traieste in lux, putere si influenta.
  2. Papa a fost purtat pe umeri ca un rege egiptean pana prin anii ’60 si i se facea racoare ca la faraoni cu eventaie uriase din pene de strutz.
  3. Papalitatea este responsabila de zeci de mii de cazuri de pedofilie, homosexualitate, destrabalare cu femei chiar in Vatican secole de-a randul, de crimele comise in cruciade, inchizitii, procese cu asa zisii eretici si vrajitoare (crestini care nu se supuneau Papei), torturi, arderi pe rug, jafuri, falsificari de documente ca sa obtina titluri de proprietate, vanzari de indulgente (promisiuni facute oamenilor de scapare de purgatoriu in schimbul donatiilor consistente) etc.
  4. Sunt atatea carti cu marturiile cronicarilor care marturisesc tot ce au facut papii de-a lungul istoriei.
  5. Papalitatea PENTRU CA ESTE STAT, are propriul guvern, propria legislatie, politie, moneda, steag, stema, imn, banca, tribunale, tipografie, propria limba, propriul sistem de telefonie, propriul observator astronomic, legislatie si armata (garzi de corp speciale, elvetiene), televiziune, internet, radio si presa si afaceri de sute de miliarde de euro.
  6. Papalitatea sta exact pe cele 7 coline (Roma) descrisa in Apocalipsa cap.17, a schimbat Legile si Sarbatorile Domnului (conform profetiei lui Daniel, 7:25) si este responsabila de peste 100 de milioane de crime prin care s-a imbogatit si a castigat aceasta putere. Orice stat are ambasador la Vatican, cel mai bogat Stat din lume.

Iisus, apostolii si crestinii au ales exact opusul : modestia, saracia, smerenia si mai ales dragostea. Iar cand primeau donatii le imparteau celor ce aveau nevoie

Cele 10 porunci popesti lasate de mine pentru pupatorii de buci sfinte profanate:

  1. Eu sunt popal tau. Sa nu ai alt popa in afara de mine. Sa nu dai bani altui popa in afara de mine.
  2. Sa pupi cadelnita pana cand Duhul Sfant iese din ea. Iar dupa ce iese, sa-i dai urgent niste bancnote.
  3. Sa nu iei numele BORdelului in desert, ca altfel vin si te afurisesc pana fac spume la rât.
  4. Adu-ti aminte de ziua popii si o cinsteste cu bani multi, cateva sticle de aghisma de prune (a.k.a. ţuică) si un pachet de mahoarce (preferabil Carpaţi).
  5. Cinsteste pe episcop si pe patriarh daca vrei sa-ti mearga bine si multi ani sa lenevesti fara nici o grija.
  6. Sa nu furi. Acest privilegiu e rezervat clerului prostodox.
  7. Sa nu recunosti niciodata ca pupatorii de cadavre deshidratate sunt pacatosi. Pacatele au doar cei care nu sunt de acord cu vrajelile popesti.
  8. Sa te imbulzesti pentru a pupa ciolane profanate. Daca nu te imbulzesti, inseamna ca nu esti un cre(s)tin autentic.
  9. Sa nu dai nici macar mana cu cu ateii sau cu cei de alte religii pentru ca Domnu’ Zeu cel cool te va pedepsi.
  10. Sa nu poftesti nimic din ce apartine popii, dar din ceea ce apartine oricarui alt om poti sa iei cu forta oricand ai chef.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile