Smarter_way_USA

Alexandra Stan ar putea ajunge falita! ♥ :)

01/06/2013 | Lume nebuna | 9,129 views

996715_530704623673318_870329217_n In sfarsit, avem vesti bune! :) Alexandra Stan ar putea ajunge falită. Urmarile rupturii dintre Alexandra Stan si Marcel Prodan ar putea fi mai grave decat au parut pana acum. Cantareata va trebui sa se confrunte cu justitia … asta daca nu isi doreste sa ajuga falita si cu datorii.

Razboiul se da acum in termeni juridici. Miza este foarte mare, de ordinul milioanelor de euro ce pot proveni din exploatarea marcii “Mr. Saxobeat” pe care se vor bate in instanta firma impresarlui Marcel Prodan, care se ocupa de management si Cosmin Basasteanu nimeni altul decat saxofonistul cu care Alexandra aparea in concerte si care isi revendica brandul “Mr. Saxobeat”. sursa: Fashionlife.ro

Doamneee cat ma bucur sa o vad in chinuri acum … o vreau FALITA, asa pentru satisfactia mea personala. O vreau tavalindu-se in chinuri in genunchi la Marcel rugandu-l sa o ierte si sa ii faca o felatie pana i se va face si lui mila sa ridice spranceana spre ea :) Orice zdreantza (cuvantuul e foarte potrivit daca luam in considerare declaratia fostilor iubiti si chiar si a mamei sale) care se comporta ca o zana dupa care nu-si vede de lungu nasului si bazandu-se pe IPOCRIZIA oamenilor (izvor nesecat in romania) credea ca il va distruge pe ala care io dat de mancare cand ea era o caminista muritoare de foame … isi merita soarta !!!

Asadar Cosmin impreuna cu Marcel sunt sigur ca o va falimenta, cel putin pentru o perioada, INSA suficient de mare perioada incat sa se tavaleasca in chinuri pentru libidinoshenia si scarboshenia in care s-a victimizat ca vai de mine ea e FEMEIE si a fost batuta … Si avand in vedere ca sunt sigur ca nu si-a invatat lectia SPER SA MAI AIBE PARTE din plin :) HIT dupa HIT pana se satura :))

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile