Smarter_way_USA

Punct. si de la capat …

18/06/2013 | Personal | 4,283 views

Oare de ce, uneori, cand incetezi o relatie, persoana respectiva prefera doar sa iti aminteasca ca este mult mai fericita acum cand nu mai e cu tine si mai ales sa te vorbeasca pe la spate. Eu prefer sa spun “a fost, s-a terminat, avem amintiri frumoase si e mai bine sa ne vedem fiecare de viata lui incercand sa nu distrugem amintirile placute cu rautatea din noi”.

Insa uit un lucru: nu intotdeauna persoanele care trec prin viata noastra gandesc ca si noi. Prefer sa fiu considerat ciufut si sinistru dar sa imi respect personalitatea si mai ales sa am coloana mea vertebrala. Atata timp cat nimeni nu imi baga un cent in buzunar pe degeaba eu sunt asa cum sunt.

Ma bucur ca am inchis unele capitole ale vietii mele tragand cateva concluzii dure dar necesare si ma bucur ca am alaturi de mine cativa oameni care cred in mine si mai ales care ma fac sa zambesc si sa trec cu bine peste scarba de alte persoane.

Hai sa avem o zi superba si mai ales sa nu ne lasam goliti de energie de catre cei care isi doresc mai mult decat pot duce. Iar eu in curand imi voi lua portia de luat in brate cu dragoste si imi va trece.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile