Smarter_way_USA

Web Is Yours un nou jucator pe piata de Marketing Afiliat

01/07/2013 | Bursa & Investitii | 3,798 views

Marketing-Afiliat

Marketingul afiliat este o forma de marketing online care se bazeaza pe modele de plata pe performanta si Cost Pe Acțiune (CPA). In marketingul afiliat, un comerciant denumit si advertiser rasplateste unul sau mai multi afiliati (publisher) pentru fiecare actiune efectuata pe site-ul sau.

O actiune rasplatita este o vanzare, lead, sau orice alta actiune prestabilita in cadrul programului de afiliere de catre comerciant. Astfel, marketingul afiliat se mai gaseste denumit ca marketing bazat pe performanta, intrucat el nu include actiuni de genul Cost Pe Click (CPC) sau Cost Pe Mia de afisari (CPM).

Marketingul afiliat se suprapune intr-o oarecare masura cu alte metode de internet-marketing, deoarece afiliatii utilizeaza metode regulate de publicitate. Aceste metode includ optimizari in motoare de cautare, marketing prin cautari platite in motoarele de cautare, e-mail marketing, si publicitate prin afisarea de bannere.

De curand pe piata online din Romania activeaza reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours care inregistreaza in fiecare zi tot mai multe aprecieri pozitive, atat din partea afiliatilor cat si din partea comerciantilor care le-au devenit parteneri.

Web Is Yours este o platforma care ar fi avut toata aprecierea lui Steve Jobs daca ne uitam la viziunea cu care au venit in piata “investim permanent in inovatie, in idei sigure si in creativitate. Intelegem nevoile clientilor si partenerilor nostri si le transformam in rezultate profitabile.”

In acest moment Web Is Yours asigura campanii in mai multe domenii, printre care putem mentiona: Fashion, IT & C, Divertisment, Portal Anunturi, Naturiste & suplimente alimentare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile