Smarter_way_USA

ForestView – O noua retea de afiliere in Romania

18/10/2013 | Bursa & Investitii | 4,046 views

120

ForestView ofera acces la cele mai profitabile programe de afiliere de pe piata interna si Europeana. Experienta si expertiza noastra au atras unii dintre cei mai importanti si recunoscuti advertiseri.

Recrutarea Afiliatilor in reteaua noastra se face pe criterii calitative si nu cantitative. Pentru ca un afiliat sa se poata inscrie in reteaua ForestView, site-ul trebuie sa indeplineasca criterii stricte de calitate, continut si trafic. Criteriile pentru aderarea la programe (campanii) individuale sunt la fel de exigente.

Prin aderarea la reteaua nostra aveti urmatoarele beneficii:

  • Accesul la campanii de top, la branduri importante din toate sectoarele de activitate.
  • Comisioane atractive cu recompense si bonusuri suplimentare in functie de rezultate pentru afiliatii de top.
  • Efectuarea platilor la timp – colaboram cu dvs. pentru a stabili cea mai buna modalitate de plata.
  • Interfata prietenoasa, usor de folosit, care ofera toate informatiile necesare cu privire la statusul programelor (campaniilor).
  • Account management dedicat si consultanta.
  • Comunicare continua si suport – de la cele mai recente actualizari si lansarea de campanii (programe) noi pana la promotii si evenimente.

Click aici pentru a deveni chiar azi afiliat!

Beneficii pentru Advertiseri

ForestView este compania de Performance si Affiliate Marketing, membra a Grupului Thinkdigital. Aceasta ofera servicii de Inbound si Outbound Marketing, avand ca obiectiv principal maximizarea rezultatelor clientilor sai.

De ce este Performance Marketing alegerea ideala pentru afacerea dumneavoastra? Pentru ca, pur si simplu platiti in functie de rezultatele obtinute. Performance Marketing reduce riscul dumneavoastra la minim. Contactati-ne, pentru a defini impreuna obiectivele campaniilor si pentru a stabili cea mai buna strategie de comunicare.

ForestView este Agentia de Performance si Affiliate Marketing, o companie a grupului Thinkdigital . Inca de la lansarea sa in anul 2010, ForestView ofera o gama variata de servicii de Inbound si Outbound Marketing, avand ca obiectiv principal maximizarea profitabilitatii clientilor sai. ForestView este partener certificat Google si prima retea de CPC (cost per click) Retargeting din Sud – Estul Europei.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile