Smarter_way_USA

OTV emite din nou! … “Ce sa va spun… e superb!“

18/10/2013 | Diverse | 3,152 views

Dan Diaconescu jubilează după ce, marţi seară, a fost din nou live ore în şir. OTV emite iarăşi, după nouă luni, din Italia, unde patronul se laudă că a obţinut o licenţă.  “Ce sa va spun… e superb!“ declara Dan Diaconescu pentru Adevarul.ro

Mai Dane ! Fa rost de o corabie turceasca, eventual un portavion italian si plaseaza-l in apele internationale din Marea Neagra de unde sa emiti cu OTV-ul pentru zona de est a tarii. Eventual obtine aprobare sa emiti din cladirea ambasadei italiene din Bucuresti. Sper ca ti-am dat idei.

Sunt multi straini care au cumparat pamanturi in Romania. Fiind straini pot sa-si demareze orice activitate pe teritoriul sau. E pamantul lui si face ce vrea. Eu as face si altceva.

As cumpara cladirea televiziunii romane ca tot sunt falimentari si as emite de acolo sau dintr-un apartament in care in prezent sunt organizate bordeluri. Curve sunt peste tot, mai ales in administratia centrala si locala.

Eu sunt impotriva OTV-ului dar ti-am dat idei. Rusii abia asteapta sa va dea voie sa emiteti din sandramaua lor de pe Kiselef ca de ei nu indrazneste nimeni sa se lege.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile