Smarter_way_USA

Cre($)tinism: Cauza seismelor in Legile Divine

11/11/2013 | Cre($)tinism | 3,739 views

559752_730164967011360_959561852_n

Faptul ca cei mai cretini oameni de pe planeta, aia la care le canta greierii in calcaie de prosti … sunt cu siguranta cei extremisti cu prieteni imaginari … am mai spus si AICI, o spun si acum si o voi spune de fiecare data cand voi avea ocazia (nu din lipsa de ocupatie ci pentru ca imi pasa ce aer vor respira generatiile de dupa mine! asadar prefer sa nu stau ca branza ci sa arat cu degetul exemplele de ASA NU!) … insa … ceva din textul comunicatului Infoenergetica mi-a atras atentia.

Cretinul/a (eu consider ca e foarte cretin/a) care a scris comunicatul respectiv … ne spune ca {etoroCFDrisk}% din populatia Romaniei e reprezentata de satanisti, atei și laici :))))))) … poi … trecand peste faptul ca sa spui ca cauza (cacofonia este intentionata) seismelor a fost activitatile satanistilor, ateilor si laicilor … denota CLAR si limpede ca cristalul cat de cretini sunt oameni cu prieteni imaginari … eu as spune ca daca ar fi doar 25% crestini in Romania nu si-ar plimba pokemonii (batman, superman sau preoti cum le spuneti voi) hoiturile in masini noi si nu ar purta lanturi de aur la gat pe sistemul “care-i cel mai cocalar dintre manelisti”. Parerea mea!

Dar la o tara atat de ipocrita, de superstitioasa si plina de lasitate cum e Romanica, la ce te poti astepta ? Evident doar la oameni care sa profite de pe urma cre(s)tinilor !!! Asta e cheia succesului … o arzi a victima ca sunt doar 25% cre(s)tini, o arzi ca nu sunt bani pentru construit alte biserici (ca si cum nu ar fi destule) o arzi ca toate nenorocirile se intampla din cauza pacatelor oamenilor si ca ar trebui sa mai treaca pe la biserici sa mai dea niste bani sa le fie iertate pacatele, si gata treaba :)

Iata intregul comunicat de la Inforenergetica:

Inforenergetica se ocupă și de seismologie, predicţia și contracararea seismelor, în numele și spre slăvirea Mântuitorului Iisus Hristos.

Pentru România este prevăzut un eveniment seismic (care se poate evita numai de adevăraţii iubitori ai Mântuitorului Iisus Hristos) pe data de Duminică 27.10.2013, ora 11.10 ± 2 min. cu epicentrul în Vrancea, la adâncimea de 132 km.

Seismul este prevăzut a avea intensităţi de cca. 7,7 grade Richter – R° la Buzău, 7,6 R° în Galaţi, 7,5 R° la Iași, la București 7,5 R°, la Timișoara 6,2 R°, la Cluj 5,7 și Baia Mare 5,5 R°.

Cauza seismului în Legile Divine (acestea pot avea mai multe cauze) o reprezintă activităţile sataniștilor, ateilor și laicilor din România – {etoroCFDrisk}%.

Se interzice panica (sataniștilor, ateilor, laicilor, consumatorilor de produse etnobotanice și droguri, mâncătorilor de cărnuri, bolnavilor sexuali și a altor bolnavi, etc.), întrucât aceasta împuternicește și bucură demonii cauzatori de catastrofe și suferinţe.

Se recomandă înmulţirea rugăciunilor către Mântuitorul Iisus Hristos, pentru a micșora intensitatea cutremurului prevăzut, întrucât acestea măresc intervalele și lăţimile Benzilor de radiaţie Hartman, în curs de micșorare în prezent, pe data de 23 octombrie 2013.

Să ne ajute Dumnezeu să trăim cu El mai mult ca în 2013, în actuala Constituţie și preconizata regionalizare, ca românii să nu mai merite a avea parte de asemenea catastrofe sau de altele similare.

Doamne ajută iubiţi români și iubitori de Hristos de pretutindeni!

S-a constatat azi 26.10.2013 că, în urma rugăciunilor ridicate către Mântuitorul Iisus Hristos de către membrii Fundației Sfântul Apostol Andrei ({etoroCFDrisk}%), precum și de enoriașii care sărbatoresc Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir și Sfântul Dimitrie cel Nou (26%), s-a înlăturat riscul producerii unor seisme mai mari de 4,4R°.

Să-i răsplătească Bunul Dumnezeu, Mântuitorul Iisus Hristos și Sfântul Duh pe toți cei care-L iubesc și cred în Mântuitorul Iisus Hristos, facând eforturi potrivite pentru ca rugăciunile lor să fie ascultate și realizate – așa cum au fost făcute.

Doamne ajută!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile