Smarter_way_USA

Cum definesc eu … femeia necoapta (zdreanta)

14/11/2013 | Lume nebuna | 6,259 views

Da, am cunoscut femei necoapte (eu le-as spune zdrentze, dar na …)  in toata “splendoarea” lor, femei, razbunatoare, sufocante … Defapt am cunoscut si sunt convins ca voi mai cunoaste … Nu! Nu sunt pesimist :) Sunt realist doar … 98% din specia feminina e reprezentata de zdrente (nu m-am putut abtine). Stiu … o-i fi misogin … insa statistica mea asa imi spune … dupa 27 de ani de viata :)

Probabil va intrebati de ce folosesc acest cuvant (interpretat ca fiind jignitor de unele zdrente, desigur). Poi … exact asta e cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie comportamentul, mentalitatea, ipocrizia, libidinoshenia si in principiu propaganda feminina cretinoida de zână.

Citeste si: Cum definesc eu FEMEIA … femeia adevarata!

Totul vine din educatie. Deschideti televizorul (pe ORICE), luati in mana ORICE revista, ORICE ziar, uitati-va la ORICE desene animate … ORICE filme, iesiti pe strada (ORIUNDE, de la cluburi, restaurante … pana la biserici sau biblioteci). Urmariti ce fel de atitudine este promovata, incurajata si tiparita in cap-ul oamenilor inca de la varste fragede … peste tot este promovata IPOCRIZIA si in cazul speciei feminine … conceptul de ZÂNĂ !

Este ceva hidos, dar necesar in anumite cazuri. DA! nu radeti, o experienta care va face rau va poate face si bine in acelasi timp. Eu chiar le multumesc ultimelor mele iubite pentru ca mi-au declansat schimbarea si mi-a aratat cat de jos poti ajunge pana sa intelegi ce se intampla cu tine.

Sau … hai sa va dau un exemplu … Ieri o forma de viata de pe Facebook (nu stiu cum de o avema in lista) mi-a cerut un sfat referitor la “divortul” de iubitul ei :)) ciudat, nu ? :)) Si mi-a povestit ca s-a despartit de ultimii ei iubiti din cauza ca erau f gelosi :) Si am intrebat-o “dar oare nu le dadeai motive sa fie ?” la care zâna mi-a spus ca e e un spirit liber, ca ea nu inseala dar e genul de fata foarte prietenoasa si deasta se mai intampla sa fie vazuta cu alti baieti in brate, dar doar imbratisari si ca s-a mai intamplat cand na … din cauza alcolului, a mai scapat cate un sarut pe ici pe colo, dar fara sa continue ceva cu persoana respectiva, ci doar asa de distrctie dar asta nu insemna ca isi insela iubitul =)))))) Tare ce va spun nu ? :))  Va dati seama ca in momentul respectiv am oprit-o si i-am spus urmatoarele:

“DA! esti o zdrentza si mai esti si mandra de asta … intr-adevar nu e din vina ta ci a proastei educatii pe care ai primit-o nu neaparat din partea familiai ci si din anturaj. Poate pe viitor te vei concentra pe iubitul tau mai mult decat pe sociabilitatea de care dai dovada cand esti in socitate. E o vorba … femeia ideala e doamna in SOCIETATE si curva’n pat …. si mai e o vorba … Nu fi femeia care are nevoie de un barbat ci fi femeia de care un barbat are nevoie!”

O fi priceput ceva zâna ? :)  Eu cred ca nu … Dar sa revenim la ale noastre:

Drept urmare, cum as descrie femeia zdreanta?

Va las sa cititi o prezentare facuta de cineva care se pricepe mai bine decat mine la cuvinte si anume Paulo Coelho.

  • Femeile imature îşi păstrează agenda complet goală şi aşteaptă să le sune un bărbat.
  • Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viaţa lor.
  • Femeile imature îl „verifică” pe bărbatul care nu le-a sunat.
  • Femeile imature încearcă să „înlănţuiască” un bărbat utilizând sexul.
  • Femeile imature falsifică manifestările plăcerii sexuale, ori aşteaptă cuminţi să termine bărbatul ceea ce face el acolo în mod egoist ori prostesc…
  • Femeilor imature le este frică de perioadele în care sunt pe cont propriu.
  • Femeile imature ignoră „băieţii buni”.
  • Femeile imature sunt permanent îngrijorate că nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume bărbat.
  • Femeile imature încearcă să monopolizeze tot timpul bărbatului lor.
  • Femeile imature gândesc că un bărbat care plânge este un bărbat slab…
  • Femeile imature vor să fie răsfăţate şi îi spun asta în mod răspicat bărbatului lor.
  • Femeile imature sunt rănite de un bărbat şi-i fac pe toţi ceilalţi bărbaţi să plătească păcatele aceluia.
  • Femeile imature se îndrăgostesc şi vânează obiectul afecţiunii lor până în pânzele albe, ignorând toate semnalele pe care le primesc şi toate realităţile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile