Smarter_way_USA

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat!

29/11/2013 | Imi place | 4,045 views

love

Traim intr-o lume materiala si marea majoritate dintre noi ne raportam iubirea la material. Am gasit un filmulet interesant, o oda a iubirii neconditionate pentru un barbat. Acest text trece de material, merge spre zona profunda a iubirii.

Este un text ce poate produce dezgust, zambete sau chiar un declick! Fiecare il poate interpreta in functie de propriile viziuni si convingeri. Eu nu fac altceva decat sa-l pun in fata voastra, fara sa judec in vreun fel.

Citeste si: Daca vrei sa transformi lumea, iubeste o femeie!

Iata cateva pasaje:

  • “Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, dar iubeste-l cu adevarat”.
  • “Alege unul al carui suflet il cheama pe al tau, care te vede. Accepta-i mana si ghideaza-l usor catre sangele ce-ti inunda inima, acolo unde iti poate simti caldura care il invaluie, acolo unde se poate odihni, acolo unde focul tau ii va mistui povara grea.
  • “Priveste in ochii lui, priveste in profunzime si vezi ce salasluieste acolo, adormit, treaz sau timid”…
  • “Priveste catre durerile lui si luptele si framantarile si vina, fara sa judeci. Si da-i drumul, las-o sa plece. Simte aceasta ancestrala povara si fii constienta de refugiul, de siguranta pe care o cauta in tine”.
  • “Lasa-l sa se topeasca in privirea ta si fii constienta ca nu trebuie sa oglindesti acea furie pentru ca tu ai un pantec, o dulce, adanca poarta catre taramul care spala si vindeca vechile rani”.
  • “Nu ademeni sa iasa afara baietelul dinauntrul lui, cu seductie si pacaleli; doar ca sa-l atragi in capcana intr-o panza a distrugerii, intr-un loc plin de haos si ura, mai ingrozitor decat orice razboi purtat de fratii lui. Aceasta nu este feminitate, este razbunare. Aceasta este otrava nenumaratelor abuzuri ce au avut loc de-a lungul anilor, violul lumii noastre. Si asta nu aduce nicio putere femeii, o reduce… pe masura ce ea il castreaza! Si ne ucide pe toti”
  • “Nu il pedepsi pentru ranile lui despre care crezi ca nu se potrivesc nevoilor si criteriilor tale. Plangi pentru el rauri dulci. Lasa ranile sa sangereze cand te intorci acasa. Daca vrei… iubeste-l indeajuns incat sa i te arati goala si libera, iubeste-l indeajuns incat sa iti deschizi corpul si sufletul catre ciclul nasterii si al mortii si multumeste-i pentru oportunitate”.
  • “Arunca-te in bratele lui si ai incredere ca te va prinde, chiar daca ai fost scapata de o mie de ori inainte!”
  • “Invata-l cum sa renunte la el, renuntand tu la tine si uniti-va intr-un dulce nimic al inimii acestei lumi. Incurajeaza-l, hraneste-l, permite-i sa fie, asculta-l, imbratiseaza-l, vindeca-l. Si tu, in schimb, vei fi hranita, sustinuta si protejata de brate puternice si ganduri limpezi si sageti precise. Pentru ca el poate, daca tu ii permiti, sa fie tot ce ai visat!
  • “Daca vrei sa iubesti un barbat, iubeste-te pe tine insati”

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile