Smarter_way_USA

Sunt prea comod sa-mi permit amante

12/11/2013 | Personal | 3,191 views

Stiiiu, nu sunt la moda cand spun asta … Stiiiu, probabil multi nefututi acum imi vor spune “Ce fraier e … haha” … mda … Insa asta sunt eu … sunt prea comod sa-mi pun prostii pe cap … sunt prea comod sa-mi bat capu, sunt prea comod sa mi-o caut cu lumanarea. SUNT PREA COMOD!

Pentru un barbat nu e o mare problema sa aiba mai multe femei in acelasi timp. Unora le place stilul asta – cu vieti paralele si adrenalina. Si mie mi-a placut cand eram putzoi de liceu sau in primii 1-2 ani de facultate (pentru ca asa mi-au dat de inteles zdrentele ca e bine) … dar omul in viata daca nu se schimba are o problema! Parerea mea! Te saturi, si incepi sa ai alte prioritati si preocupari in viata.

Deci DA … sunt prea comod! Prea comod sa-mi permit vieti duble.

Plus ca nu inteleg conceptul de amanta. Adica ok, acasa am o cicalitoare care-mi face viata un cosmar. La ce imi mai trebuie inca una pe cap? Sigur, la inceput cu amanta totul e miere si lapte.

Dar dupa ceva timp, ce faci? Ca incepe si ea sa emita pretentii asupra ta. Si uite asa esti prins la mijloc. Nu multumesc! Asta nu e pentru mine.

Chiar daca renunt foarte greu (pragmatismul nu e tocmai punctul meu forte), prefer sa imi fac curat in camara in loc sa vin cu borcane suplimentare. E mai bine asa. Serios, daca lucrurile nu mai merg, pun punct si zburd cum am chef.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile