Smarter_way_USA

Asistenta Rutiera – Serviciul 9695.ro vrea sa devina un 112 privat al soselelor

09/12/2013 | Recomandari | 2,891 views

Înainte de a pleca la drum, asigură-te că ai luat toate măsurile pentru a preveni orice problemă legată de maşina ta. Orice se poate întâmpla, de la o alimentare greşită cu carburant până la o defecţiune a motorului, care îţi pot da calatoria peste cap!

Cardurile 9695 îţi asigură de la servicii de urgenţă, cum ar fi depanarea (o curea la motor se poate rupe oricând) şi tractarea pe distanţe de până la 300 km, până la cazare la hotel, transport cu avionul sau rent-a-car. Nu rata ocazia de a circula în siguranţă şi într-un mod civilizat prin protecţia Cardurilor 9695 valabile în România şi în toată Europa!

Pentru mai multe informatii, accesati link!

Lansat în luna iulie, proiectul 9695 este la început de drum şi testează piaţa din România cu servicii dedicate de asistenţă rutieră, investiţia iniţială ridicându-se la cifra de 150.000 euro, a declarat Marius Lazia, directorul serviciului de asistenţă rutieră 9695, la emisiunea ZF Live de luni 21 octombrie.

Serviciile 9695 acoperă riscuri legate de evenimente rutiere, defecţiuni tehnice, furt, alimentare eronată sau defecţiuni tehnice. Afacerea îi aparţine omului de afaceri român Horaţiu Nicolau.

Preţul celui mai ieftin card de membru 9695 pe un an de zile este de 130 de lei şi oferă acces la serviciile de asistenţă rutieră ale firmei pentru un număr nelimitat de evenimente.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile