Smarter_way_USA

Din nou despre propaganda feminina

16/12/2013 | Lume nebuna | 4,465 views

734188_500578020056109_1319417369_n

Va suna cunoscut ? :) probabil ca da … si as rade si eu de m-as caca pe mine daca as fi autist si nu as vedea halul in care a ajuns zdrentzoshenia din ziua de azi.

In ultima vreme aud tot mai multe zane care imi spun ca ele is sexy si bune in draci … si ca “iubitii” lor ar trebui sa fie onorati ca au asa ceva langa ele si ca sa nu fie gelosi si ca sa INTELEAGA :)) ca ele, zanale, fiind frumoase, bune in draci, sau ceva de genu … nu au incotro … si ca trebuie sa se imparta … dar doar pe NOI ne iubesc … intelegeti ? PROSTILOR! Atata le tot certati pe zdrentzele, pardon, zanele astea si ele defapt se sacrifica pentru voi … sa nu mancati cacat ci prajitura !!! PROSTILOR !

Vorba multa, saracia omului insa dupa cum stiti nu sunt genul care sa injur fara argumente asadar sa analizam textul, zic! :)

  1. Daca iubitul tau
    Din start deja o gresit zdrentza … Care iubit ??? Trebuie precizat exact CARE ANUME (am sa va spun la punctul 7 de ce!)
  2. A ales sa stea cu una
    De aici tragem concluzia ca barbatii se multumesc cu UNA spre deosebire de zdrentze care care sunt pe sistemul fara numar ! (am sa va spun la punctul 7 de ce!)
  3. Mai urata ca tine
    hmm … aici obsefvam modestia si optimismul zdrentei in ceea ce priveste viitorul. intrebarea mea e de ce mai pierde vremea facand “gluma” ? :)) Nu e nevoie sa raspundeti ! Raspunsul e clar.
  4. Nu fi suparata!
    Iata, prima confirmare a spuselor mele de mai sus, suntem 7 miliarde, daca pierzi pe unu tot aia e!
  5. S-a gandit
    Iata si o diferenta intre barbati si femei :))
  6. Decat sa imparata prajitura
    hmm … prajitura ? hmm … din nou intreb. daca e prajitura de ce mai pierde timp facand “gluma” ? Din nou va cer sa nu raspundeti. Raspunsul e clar! :))
  7. Cu altii
    hopa !!! cu altii ??? hmm … poi propaganda feminina … aia folosita sa ii prosteasca pe prosti … nu zicea ca ele au doar o singura iubire si ca nu sunt zdrentze sa umble cu mai multi ? … pff … am trait 26 de ani degeaba crezandu-le zane. De azi totul are un nou sens pentru mine … #-o … Glumesc desigur. Deci ZDRENTZA sa inteleg ca pe “IUBIT” il imparte cu altii si ea de prajitura ce se crede se linisteste cu gandu ca BOU (catzelushu) probabil de disperat ca sa ii ofere prajiturii pula, si nu celei mai “urate” va trebui sa accepte sa imparta prajitura cu altii. Corect, nu ? sau …. in fine …
  8. Mai bine mananca cacat singur
    Iata … deci PROSTILOR, zdrentzele ne invatza pe noi cum sa treaba … daca avem pe una mai “prajtura” ca altele … trebuie sa ne prostituam si sa ne injosim pentru ele pentru ca … nu-i asa … mai bine o prajiura care nici nu se sterge la guritza dupa ce suge pula altora decat un cacat care se sterge doar dupa ce ti-o suge pe a ta, stii ? cam asa se excplica logica zdrentelor intr-un limbaj mai plastic si mai direct (adica fara libidinoshenii)!

Concluzii trase din text:

  • Daca avem o “iubita” frumoasa (prajitura) trebuie sa fim mandri si sa o tzinem langa noi
  • Ca sa o tzinem langa noi trebuie sa acceptam sa o imparitm. C’asha’i in tenis !
  • Daca ne indragostim de alta trebuie sa ne gandim prima data daca e mai frumoasa sau mai urata, pentru a ne da seama daca e cacat sau prajitura!
  • Daca e prajitura, atunci ce facem ? Daca e mai buna ca prajitura actuala atunci noua prajitura isi pastreza numele de prajitura, iar vechea parjitura devine cacat … si revenim la punctul 1!
  • Cat de simple sunt lucrurile daca le ascultam pe zdrentze …

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile