Smarter_way_USA

Scrisoare emotionanta a unui tata despre viitorul sot al fiicei sale

03/12/2013 | Imi place | 4,227 views

scrisoare_nunta

Doctorul Kelzz Flanigan este terapeut, dar mai înainte de aceasta, este tată. După ce a dat un search pe Google, a scris o scrisoare pentru fetița sa despre cum ar trebui să arate viitorul ei soț.

Şi nu doar pentru ea, ci pentru toate femeile. Într-o lume în care valorile devin pe zi ce trece mai neintesante, în care plictiseala e literă de lege pentru majoritatea familiilor, avem nevoie să nu expirăm.

Iată soluția pe care a transmis-o el în scrisoarea către fiica sa. Vă rog să scuzați eventualele greșeli de traducere sau de adaptare.

Dragă mea prăjiturică,

Recent, mama ta şi cu mine am căutat ceva pe Google. Până să scriem noi toată întrebarea, Google ne-a indicat o listă a celor mai populare căutări. În fruntea listei era expresia “Cum să-l ţii interesat”. M-a speriat. Am trecut cu privirea peste mai multe articole despre cum să fii sexy şi sexuală, când să-i aduci o bere, sau când un sandwich şi despre cum să-l faci să se simtă inteligent şi superior. Şi m-am enervat.

Scumpo, singurul tău scop este să ştii în sufletul tău, în acel loc care nu este clătinat sau speriat de respingere, ori pierdere, că tu eşti cea care merită să fie de interes. Dacă vei crede în aceast merit al tău, vei fi atractivă în cel mai real sens al cuvântului: vei atrage un băiat care este şi vrednic de interesul tău, dar care, în acelaşi timp, vrea să-şi petreacă toată viaţa oferindu-ţi tot interesul lui. Micuţo, vreau să-ţi povestesc despre băiatul care nu are nevoie să fie ţinut interesat pentru că el ştie că tu ești valoroasă și prezinţi interes:,

  • Nu-mi pasă dacă îşi pune coatele pe masă atât timp cât nu-şi poate lua ochii de pe zâmbetul tău.
  • Nu-mi pasă dacă nu poate juca măcar o dată golf cu mine, atât timp cât se poate juca cu copiii pe care i-i dăruieşti şi descoperă în cele mai glorioase şi frustrante moduri că ei sunt exact ca tine.
  • Nu-mi pasă dacă nu-şi „păzeşte portofelul” atât timp cât îşi păzeşte inima care îl conduce mereu înapoi la tine.
  • Nu-mi pasă dacă e puternic atât timp cât îţi face loc să-ţi exersezi puterea care este în inima ta.
  • Puţin îmi pasă cum votează atât timp cât se trezeşte în fiecare dimineaţă şi zilnic te alege pe tine pentru locul de onoare al casei şi pentru cel mai respectabil loc din inima lui.
  • Nu-mi pasă de culoare pielii lui atât timp cât pictează pânza vieţilor voastre în culori precum răbdare, sacrificiu, vulnerabilitate sau tandreţe.
  • Nu-mi pasă dacă a fost crescut în această religie sau în acea religie sau în nicio religie atât timp cât a fost educat să preţuiască sfinţenia şi să ştie că fiecare moment al vieții şi fiecare moment din viaţa alături de tine este sfânt.
  • La final, dacă vei fi impreună cu un astfel de om, iar el şi eu nu vom avea nimic altceva în comun, să știi totuși că vom avea în comun cel mai important lucru: tu.

Pentru că în cele din urmă, scumpo, singurul lucru pe care trebuie să-l faci ca să îl ţii interesat de tine este să fii tu.

Al tău pe veci interesat,

Tati

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile