Smarter_way_USA

Ador mesajele de la cre(s)tini

07/01/2014 | Cre($)tinism | 3,446 views

un cretin

azi sunt fericit :)) nici nu va inchipuiti cat de bine ma simt si ce orgasme multiple imi provoaca cre(s)tinii astia cand imi vorbesc mie de REALITATE :)) deci ma uit la ei ca si cum … un copil deala de cioban (cu tot respectul pentru ei) caruia ii curg mucii din nas de prost ce ii, venind spre mine sa imi spuna “prostule!” =)))))) adica nu exista fericire mai mare decat sa vezi un cretin, pardon, cre(s)tin cu prieteni imaginari, venind sa imi dea mie lectii de viata si sa isi dea cu parerea despre persoana mea :)) sincer acum … nu-i asa ca e frumoasa viata ? pacat ca e trist faptul ca impartim si acelasi aer cu ei.

uite … asa am aflat si eu pentru cine sunt atragator :)

PS: cre(s)tinu va roaga sa il sustineti si sa scapati odata pentru totdeauna planeta asta de mine! Nu se mai poate asa ! Eu sunt sunt tot ce-i mai rau in lumea asta !!! Ajutati-l si faceti sa fie bine :)))

Prounere: Ce ziceti de un miting ? :))) sa vad cretinii in strada impotriva mea … iuuuui … :)) nu uitati ca “Uniti, salvam, pe Paul Maior il …” am vrut sa zic ca il sugeti dar va las sa completati ce vreti pe linia punctata! :*

manca-v-ar balamucu sa va manance cre(s)tinilor !!!

Later Edit:  mai am o propunere de slogan “Uniti, salvam, de Maior noi scapam !” :)))))))))) MAXIM , zic :)

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile