Smarter_way_USA

Bisericile “arunca in strada” sute de elevi din Cluj Napoca

26/09/2014 | Cre($)tinism | 3,440 views

Kolozsvar_Emil_Racovita_Liceum

“38 de şcoli și grădinițe din municipiu au rămas fără sediu sau urmează să îl piardă după ce clădirile în care funcţionează au fost retrocedate sau sunt pe cale să fie retrocedate. Unele şcoli şi-au mutat deja sediul, altele aşteaptă încă soluţii de la autorităţile locale astfel încât elevii să nu fie aruncaţi în stradă.” continuarea aici News42day.com.

asta e unul din acele momente cand ma macina o pofta diabolica de a-mi baga pula in toti mortii si ranitii TUTUROR cre(s)tinilor din ţara asta … DAR … nu am s-o fac si azi … azi mananc o lamaie, poate si un grapefruit si cumva scap de scarba !

DAAAAAAAAR sa dea dumnezău si cristosu vostru si maica precista si toti prietenii vostrii imaginari sa aveti copii in scoli care sa fie pusi in situatii de genu asta … siii … sa mai dea dumnezău si cristosu vostru si maica precista si toti prietenii vostrii imaginari sa aveti nevoie pe langa scoli si de spitale care sa fie inchise/confiscate de biserici sau macar inchise din lipsa de fonduri in timp ce o sa va holbati si impiedicati de mii de biserici din jegu asta de ţara si din mocicosa asta de planeta plina de ipocriti cre(s)tini, superstitiosi si nespalati si transpirati la cur de hoituri cu prieteni imaginari in suflet!

PS: ma doare fix la 5 metri de pula daca sunt cre(s)tini care s-au simtit jigniti la postarea mea ! SI EU ma simt jignit la fiecare stire de genu asta, si eu ma simt jignit la fiecare constructie de biserici din banii statului, si eu ma simt jignit de aerul putred care il respir in ţara asta !!! Care e vina voastra ? Buna intrebare ! Sunteti toti vinovati pentru asta !!!!!! In momentul in care nu mai tineri credinta voastra PENTRU VOI si doar in inima voastra, ci o sloboziti PUBLIC, in momentu ala deja INDIRECT va meritati cu totii soarta si toata haita de pochemoni de la Biserica Ortodoxa Romana si restu hoiturilor de biserici vor profita de voi !

PS2: cand zic cre(s)tini ma refer doar la acei crestini care sunt cretini ! nu la toi … e drept ca e cam majoritatea …dar am zis sa precizez asta sa nu imi provoace scarba vreun crestin care vrea sa dea bine pe sticla crezand ca-i mai sofisticat daca apare credintia cre(s)tinilor!

VA MERITATI SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile