Smarter_way_USA

Black Friday la Flanco – cele mai bune reduceri

30/10/2014 | Recomandari | 3,351 views

black friday 2014 flanco

Flanco este unul din cele mai mari lanturi de magazine de electronice, electrocasnice de la noi din tara. Compania se bazeaza pe valorile inovatiei, flexibilitatii, profesionalismului si increderii, deci vorbim de un brand local in care romanii au incredere. Daca sunteti genul care doriti sa palpati un produs inainte de a-l achizitiona nu cred ca puteti gasi o oportunitate mai buna de a face asta decat la Flanco, care se mandreste cu unele din cele mai mari spatii comerciale unde puteti vedea pe viu produsele din oferta.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

De Black Friday nu veti avea timp sa ‘rumegati’ toate produsele interesante expuse in magazin, deci este o idee foarte buna sa dati o tura chiar astazi in magazinele Flanco din orasul dumneavoastra, sa puneti ochii pe produsele care va intereseaza si sa faceti o lista. Aveti sanse foarte mari ca macar cateva din produsele de interes sa ajunga la oferta cu ocazia Black Friday la Flanco, deci ar fi si pacat sa nu profitati atunci de reducerile semnificative care aduc pretul produselor la valori ‘pamantesti’.

Si ca de obicei, recomandam crearea unui cont in magazinul online Flanco, ca sa fiti pregatiti pentru avalansa de trafic care cu siguranta va ingreuna functionarea site-ului oficial Flanco, nu ca asta ar fi o problema pentru vanatorii de oferte, nu? Aveti doar grija sa aveti suficienti bani in portofel, pentru ca oferte sunt suficiente; nu avem niciun dubiu in privinta asta.

Oferta Flanco pentru Black Friday va fi updatata imediat ce ea va deveni disponibila. Pana atunci, puteti arunca un ochi pe oferta anilor trecuti. Anul acesta Black Friday la Flanco are loc in perioada 22, 23 si 25 Noiembrie, doar in magazine. Puteti merge in cea mai apropiata locatie Flanco in aceste zile intre orele 6:00 si 22:00 ca sa cumparati produsul dorit.

  • Samsung Galaxy S3
  • Smart TV Samsung 81cm
  • Camera Foto DSLRNikon D5100 Kit 18-55mm
  • Tableta 7 inch Samsung Galaxy Tab 2
  • Laptop Lenovo G500 Core i3, 4 GB RAM, HDD 500 GB

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile