Smarter_way_USA

Cu cine votez ? Iohannis … ? Macovei … ? hmm …

22/10/2014 | Politica | 3,545 views

iohannis-macovei

Azi, citind niste stiri, care mi-au provocat, EVIDENT, scarba de ponta, dragnea si altii din psd (le scriu numele cu litere mici intentionat si de scarba), am stat si m-am gandit … Cu cine votez ?!?

Stiu ca v-am mai spus ca la aceste alegeri voi vota cu ORICINE dar NU cu ponta! Poate va intrebati atunci cu cine anume votez … Ei bine daca ar fi dupa mine l-as vota pe unu pe care sa il consider cat de cat PRICEPUT in economie (cum ar fi, de exemplu, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei) insa din pacate nu exista un astfel de candidat.

Bun si atunci … cu cine dracu voi vota ?

Pana azi ma gandeam ca singura varianta cat de cat ok ar fi Iohannis. Nu pentru ca l-as simpatiza foarte mult … nu pentru ca l-as crede dumnezo pe Pamant (scriu dumnezo cu litere mici pentru ca nu cred in prieteni imaginari, zei, zmei, morti si raniti) … nu pentru ca as fi convins ca el va fi cel care va schimba Romania intr-o tara mai buna, mai puternica … NU!… Nu pentru asta!

L-as vota pentru ca spre deosebire de ceilalti candidati, Iohannis imi provoaca mai putina scarba (ca om politic) dintre toti, chiar daca e si el putin arogant, macar nu da dovada de aroganta aia SCARBOASA de care da dovada ponta, si cel mai important lucru, “promisiunile” lui Iohannis le vad mai realizabile si mai importante pentru dezvoltarea Romaniei decat ale celorlalti candidati. Si as mai adauga si faptul ca am cat de cat incredere ca Iohanns si oamenii lui, se vor rabda ceva mai mult la A FURA, decat ceilalati.

Pentru ca in fond si la urma urmei cam despre asta e vorba in dezvoltarea Romaniei si eliminarea taxelor enorme cum ar fi TVA-ul si altele … sa se fure MACAR la jumatate !!!

INSA de ceva vreme incoace … incepe sa imi placa foarte mult CAMPANIA Monicai Macovei … NU zic ca o voi vota pe ea DAAAR intrati un pic pe site-ul ei. Si pe pagina ei de facebook. Priviti cum se implica oamenii. Cititi comentariile. Si-apoi intrati sa vedeti acest site: click aici! Este, dupa părerea mea, cel mai viu si cel mai profesionist demers de natura politica pe care l-am vazut la ultimele alegeri.

Asadar si prin urmare, pe 2 noiembrie in ziua alegerilor variantele mele in ordinea importantei sunt Klaus Iohannis si Monica Macovei. Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez “Numa bine, Rau la nime” (poate putin la ponta, totusi) si ne auzim mai tarziu.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile