Smarter_way_USA

Pozele cocalarilor in fata oglinzilor de la sala

22/10/2014 | Diverse | 5,702 views

taran

Imi explica si mie cineva de ce isi fac putzoii poze la sala ? (ma refer la acei putzoi care nu sunt sportivi, sau la aia care fac sala doar pentru ca e trendy). Adica na … care e treaba cu pozele ? Uitatu in oglinda l-am inteles, tuturor ne place sa vedem rezultatele muncii noastre, deci asta pot sa inteleg, dar de ce ti-ai face poze zilnic si sa le pui pe FACEBOOK, tu fiind baiat si sa mai fi si dezbracat si sa iti lasi pantalonii mai jos putin sa se vada si chilotii … pfff … SERIOS … specia asta umana … chiar incepe sa nu mai aiba ficati ? Nu le pica putzulica jos ?

Inca ceva … doar mie imi da impresia ca putzoii astia care isi fac poze la sala (in general dezbracati) sunt de parere ca doar cu asa ceva pot iesii si ei in evidenta ? Nu e tot un fel de lipsa de incredere in sine, de lipsa si/sau falsa personalitate si ca defapt tu, fara muschii aia (daca ii ai) te simti pcelea pulii pe planeta asta ?!? Adica practic, cu poze de genu, dai impresia ca pentru tine, cel mai important lucru si cel mai valoros lucru la tine care te scoate in evidenta, este ca ai ceva muchiuletz … si asta e foarte trist! REPET, asta in cazul in care nu esti sau vrei sa fii sportiv de performanta, adica asta sa iti fie meseria!

PS: viitorul … in conditiile in care asa arata noua generatie … chiar nu suna bine!
PS2: faceti sport pentru sanatatea voastra fizica si psihica, si pentru a va creste energia si rezistenta. NU pentru a va umfla ca niste gorile pentru ca in fond si la urma urmei in viata traiti cu capul nu cu muschii. Investiti in educatie nu in steroizi !

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile