Smarter_way_USA

Antena 3 NU trebuie sa fie inchisa! Trebuie sa dispara singura!

19/11/2014 | Diverse | 3,203 views

Antena-3

Dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale a inceput dintr-o data un val de dorinte ale oamenilor ca Antena 3 sa fie inchisa! Toata ziua, de dimineata pana seara numai asta aud! Eu NU sunt de acord! Si am sa va explic de ce! Antena 3 … la fel ca orice alta televiziune, firma, magazin, brand, merita sa aiba dreptul la EXISTENTA. Cui nu-i place nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa schimbe postul! Este foarte simplu! O televiziune nu este normal/democratic sa fie inchisa !!! Nu suntem in comunism!

Antena 3 e aici ? DA! Antena 3 e INCA aici! Eu NU as vrea sa fie inchisa. As vrea doar sa li se dea o lectie de la telespectotori care sa nu se mai uite la Antena 3 pana nu invata macar un pic de bun simt si de impartialitate! Macar un pic! Dar asta nu prin forta si prostii ci pur si simplu nu va mai uitati la aceasta televiziune pentru ca asta ii doare cel mai tare! Nu vedeti ca toata ziua sunt cu audienta in gura ? Bine, ei stiu ca MAJORITATEA ii urmaresc de scarba, dar na … tot audienta e :) deci e in beneficiul lor! NU va mai uitati si ati rezolvat cazu!

Unora chiar le place aceasta televiziune si trebuie sa le respectam dreptul lor de a se putea uita in continuare! La fel cum trebuie sa le respectam si dreptul celor care lucreaza in acest trust de presa si al proprietarilor acestui trust de presa sa isi continue activitatea.

Asa cum v-am mai spus, Antena 3, pentru mine … pana acum aproximativ 2 ani de zile a fost televiziunea pe care o urmaream cel mai des, uneori singura! Nu pierdusem nici o emisiune de la “Sinteza Zilei” si de la “In Gura Presei”, nici macar una! Daca plecam undeva in vacanta 1-2 saptamani cand ma intorceam, le luam pe rand fiecare emisiune si ma uitam pe net!

De aproximativ 2 ani de zile … nu ma mai pot uita la aceasta televiziune fara sa nu am stocuri consistente de lamai si grapefruit la mine ca sa fac faţă scarbei de modu jegos si libidinos in care se face acolo jurnalism ! Mi-e scarba efectiv sa vad maimutele cum se “prostitueaza” (metaforic desigur) ca sa prosteasca pe prosti cu tot felul de ticalosii, exagerari, aberatii de genu care prind la prosti sau la oameni mai in varsta care na … pun botu la sentimentalisme, pupat si lins obraji de batrani si alte chesti oribile (datorita ticalosie) facute de dragu manipularii.

Il apreciez pe Mihai Gadea ca OM DE AFACERI, la fel cum il apreciez si pe DanDiaconescu (OTV), si nu glumesc aici! Mi se par geniali pentru modu in care stiu sa ii prosteasca pe prosti! NU E USOR sa faci asta !!! E o calitate pe care nu multi o au ! INSA, ca persoanaj … Mihai Gadea …daca ma uit la el la Antena 3 cand isi face damblaua … pff .. poi 1 tona de lamai si grapefruit  nu imi ajunge ca sa nu borasc efectiv pe televzor sau sa nu-l scuip! Asta simt FIZIC …. la gfel cum simt pentru alte maimute din trust care ii urmeaza exemplu. Caracteristicile principale ale lui (ca personaj la Antena 3) dupa parerea mea e libidinoshenia, ipocrizia si ticalosia.

Il apreciez foarte mult si pe Mircea Badea. E un barbat dintr-o bucata, spune ce crede, uneori si ceea ce nu crede ca sa pastreze ritualul. Dar e dintr-o bucatra. Il urmaresc de atatia ani de zile incat consider ca pe un prieten de o viata :) Dar cu toate astea cand bate campii … pff … de s-ar inventa o moalitate sa ma teleportez … direct la masuta i-as sarii sa ii umplu frigideru.

Si tot ce v-am spus mai sus, va spun cu parere de rau. E chiar pacat de oamenii astia !

Tags: ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile