Smarter_way_USA

De ce Klaus Iohannis NU trebuie sa participe la “dezbaterea” de la Antena 3

13/11/2014 | Politica | 2,501 views

klaus-iohannis-nu-vine-la-emisiunea-dezbatere-cu-victor-ponta-la-antena-3-134809-1

Klaus Iohannis NU trebuie sa participe la “dezbaterea” de la Antena 3 !!! Vad foarte multi CRETINI pe net care spun ca pierde daca nu merge, sau ca e las daca nu merge, sau ca ii e frica, sau ca nu ar face fata sau tot felul de alte CRETINISME spuse de oameni … deosebiti!

Ideea e foarte simpla … Trebuie doar sa facem un simplu exercitiu de imaginatie! Ganditi-va la un scenariu in care Klaus Iohannis, un om calm, cu bun simt, un om fain (cum s-ar spue in ardeal) sa participe la orice fel de discutie cu niste maimute sau cu niste forme de viata care au ca singur scop lingerea in cur a lui Tonta si ridicarea lui in slavi. Asta nu ar fi neaparat ceva foarte dificil … dar adaugati la toate aceste incrediente si faptul ca acele mai mute, considera ca singura metoda de a-si atinge scopul in viata (printre care si scoaterea patronului din arest) este sa il faca PRAF pe adversarul celui pe care ei (maimutele) il ling in cur …

Asa-i ca incepeti sa intelegeti cum sta treaba ? :) Deci EVIDENT ca orice om daca nu il pupa’n cur pe Tonta si pe maimutele de la Antena 3 trebuie sa fie CRETIN sa accepte sa intre in rahat daca nu esti complet sigur pe el ca este in stare sa fie la fel de ticalos, la fel de lipsit de bun simt, la fel de nesimtit si la fel de … puneti ce vreti voi mai urat aici ca se potrivesc perfect!

Deci nici macar nu e vorba de frica sau ca nu ar face fata … NU! Este vorba doar despre faptul ca la acea televiziune NU ai cu cine vorbi !!! Si nu ai CE vorbi !!! Aia au o singura poezie si pe aia o repeta incontinuu si nu se satura. Nu au deloc bun simt, spre deosebire de Klaus Iohannis, si astfel intr-o discutie de genu Iohannis va face fata doar daca vine cu ceva tupeu jegos in el si sa echilibreze balanta! Ceea ce in cazul lui Iohannis NU se poate!

NU! Klaus Iohannis NU trebuie sa participe la acea “dezbatetre” si NU va pierde absolut nimic daca nu merge … pentru ca la aceasta televiziune e clara treaba cine se uita si de ce se uita!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile