Smarter_way_USA

eMAG organizeaza pe 21 noiembrie cel mai mare Black Friday de pana acum!

13/11/2014 | Diverse | 2,535 views

emag-black-friday

Ne-am pregatit 6 luni ca sa-ti oferim cel mai tare eveniment de shopping al anului! Pe 21 noiembrie, de Black Friday, te asteptam cu reduceri la 450.000 de produse incluse in cea mai diversificata gama din istoria eMAG: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, produse pentru casa si gradina, auto, articole sportive. Iar lista nu se opreste aici!

Fa-ti din timp lista ta de cumparaturi si vei putea gasi tot ceea ce-ti doresti la reduceri de pana la {etoroCFDrisk}% in ziua celor mai multe si mai mari reduceri din an. Noi am lansat, in 2011, conceptul de Black Friday pe piata din Romania si la fiecare editie iti pregatim cele mai mari surprize din an. Cum reusim? Peste 1.000 de oameni din echipa eMAG si peste 200 de furnizori lucreaza pentru ca 21 noiembrie sa fie cel mai mare Black Friday din istoria noastra!

In depozit, produsele din oferta Black Friday ocupa 10.000 de metri patrati, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregati comenzile. Pentru livrarea produselor, am incheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD si TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel incat sa incheiem livrarile in cel mult 6 zile.

Urmareste www.eMAG.ro, asigura-te că ai cont pe eMAG si ca esti logat. Dacă inca nu ai unul, inregistreaza-te acum. Pregateste-te pentru o zi exploziva

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile