Smarter_way_USA

La ce ora incep cumparaturile la eMAG Black Friday 2014?

10/11/2014 | Gadgets & IT | 2,894 views

emag-bf

Black Friday – unul dintre cele mai importante evenimentul din comerțul online și cel tradițional din România are loc pe parcursul mai multor zile începând de astăzi. Cel mai mare retailer online eMAG se așteaptă în acest an la vânzări de aproximativ 34 de milioane de euro, cu 50% mai mari față de cele înregistrate anul trecut.

Click aici pentru a accesa magazinul!

Ca în fiecare an, Black Friday la eMAG începe de la primele ore al dimineții. Compania a investit masiv în ultimii doi ani pentru a nu mai avea probleme cu accesarea site-ului. Doar pentru Black Friday 2014, eMAG a realizat investiții de 1,6 milioane de euro în servere și platform online.

Față de 2011 când site-ul a avut mai multe probleme, la edițiile Black Friday din ultimii doi ani site-ul eMAG nu s-a mai blocat. Unul dintre motive este și faptul că ora începerii nu a fost anunțată.

Click aici pentru a vedea Catalogul Black Friday eMAG 2014!

“Dacă am anunța ora, acest lucru ar însemna ca peste 150.000 de oameni să dea refresh la pagina noastră, iar din punct de vedere tehnic nicio infrastructură din lume nu ar face față”, a explicat Iulian Stanciu, șeful eMAG.

Evenimentul BLACK FRIDAY 2014 a fost programat să înceapă la EMAG între 6:30 și 8:00 AM.
Anul trecut, Black Friday la eMAG a început la ora 7:00.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile