Smarter_way_USA

De ce imi dau like la postari si de ce esti tu CRETIN/A si FRUSTRAT/A pentru ca te fute grija!

10/12/2014 | Personal | 3,750 views

Stiu, am mai spus, dar azi ma simt nevoit sa repet! :) Una din metodele prin care depistez CRETINII si CRETINELE de pe facebook, e sa le dau ocazia sa spuna lucruri care sunt TRENDY sa le spuna (asa au auzit ei/ele ca e trendy, fara sa gandeasca).

Una dintre chestiile pe care le spun CRETINII si CRETINELE e aia cu “cum sa iti dai like singur ?” …. “sa iti dai like singur e ca si cum ti-ai suge-o singur” … si alte replici cretine (evident, cum altcumva) spuse din auzite ca sa fie si ei/ele trendy pe facebook. Sa fie in rand cu lumea!

Dupa cum stiti, postez si chestii care imi plac si chestii care nu imi plac dar consider ca e UTIL si BINE sa le “arat cu degetul”! Daca ar exista buton de like si buton de dislike credeti-ma ca le-as folosi pe amandoua! Butonul respectiv e o chestiune strict tehnica!

Daca dau like, inseamna ca imi place ce am postat si ca VREAU SA ARAT ASTA! Si pe langa ca imi place si vreau sa arat ca imi place, un LIKE la o postare ajuta si la propagarea mai rapida a postarii respective, pentru ca daca am postat ceva pe profilul de facebook, care este un mediu public, inseamna ca, EVIDENT, vreau sa ma asigur ca mesajul/postarea respectiva ajunge la cati mai multi utilizatori, si ce sa vezi … LIKE-ul respecitv (chiar daca e al meu) ajuta sa se intample acest lucru!

Intelegeti acum ? Probabil veti intelege doar cand va fi trendy sa intelegeti! Am inteles!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile