Smarter_way_USA

IPOCRIZIA si mitul muncii in strainatate (VIDEO)

12/12/2014 | Lume nebuna | 3,056 views

1441172_10152095648634458_711666182_nE un TREND foarte practicat in Romania si mai peste tot cu munca in strainatate. In orice tara ai merge, cetatenii respectivei tari, veti vedea ca discuta despre mersul la munca in strainatate. Oamenilor NICAERI nu le convine ceva … Todeuna nu le este de ajuns ce au acasa.

Am inteles. In Romania, sunt SALARII MICI. Am inteles asta, nu trebuie sa imi repetati asta crezand ca sunteti inteligenti sau sa ma priviziti si incruntati cand imi spuneti asta crezand ca sunteti mai destepti, cand defapt, stiti si dumneavoastra ca frica de munca si de greutati va face sa plecati! E limpede ca cristalul asta!

NU, nu ma refer aici la cazurile disperate de oameni care nu au unde sa lucreze. Ca se poate intampla sa chiar nu gaseasca omu nimic! Si atunci trebuie sa faca ceva! Pe ei ii inteleg !!! Dar ce facem cu restu ? Unde ajungem noi da ţară daca am pleca cu totii …

Nicaieri nu e usor fara munca! Sa fugim cu totii de munca in alte tari nu e chiar cea mai buna idee. Sunt care pleaca afara desi au toate calitatiile, oportunitatiile si puterea sa munceasca la ei in tara si sa o dezvolte … Nu exagerez nici cu patriotismul dar daca tot avem pretentii de la Romania si de la cei din jur, schimbarea trebuie sa porneasca de la noi si sa facem treaba impreuna.

Vad foarte multi oameni care pleaca si posteaza poze cu ei pe sistemul “Taranul din Spania” sau cum dracu il cheama pe ala cu Audi A6 pe care probabil trebuia sa il parcheze pentru cineva. Vad foarte multa IPOCRIZIE, oameni care se lauda ca le e bine afara dar defapt acolo le este foarte greu si NU SUNT DELOC FERICITI! Vad foarte multi oameni care pleaca afara si spun ca acolo au salarii mai bune! ASTA ASA E. Sunt mai mari. DAAAAAAR, ei cu banii ce fac ? Ii tin la pusculita ! In schimb in Romania daca i-ar castiga i-ar strica pe prostii si s-ar plange ca nu le ajung !!! E normal sa iti ajunga banii daca in strainatate mergi doar la munca si salaru il bagi in banca! E normal asta. Dar la fel de bine ii poti economisii si acasa daca te-ai stradui putin.

REPET, ca sa nu se trezeasca CRETINI si IPOCRITI sa ma contrazica din start. Eu ma refer aici STATISTIC !!! Sunt cazuri in care e alta situatia, dar STATISTIC la 50 de oameni plecat afara, 40 is in situatia descrisa de mine! Cam asta e raportul!

Va rog sa urmariti cu atentie la minutu 0:05 si la minutu 0:09 … Observati manipularea si IPOCRIZIA tipic americanilor ??? Doar mie mi-e scarba de genul ala de oameni ??? Adica te uiti la GESTURILE lor si deja ti scarba, nu tre sa mai deschida gura!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile