Smarter_way_USA

“Dumnezeu nu poate ingadui la nesfarsit batjocorirea aproapelui ca distractie de zi cu zi”

08/01/2015 | Lume nebuna | 2,902 views

charlie_hebdo_63267600_65584500Inainte de toate va rog cititi articolul lui Claudiu Balan si spuneti-mi si mie daca is eu nebun sau chiar e cu adevarat dumnezeiasca prostia din capu astora cu prieteni imaginari in suflet.

Nici sa rad nu mai pot de astia … astia chiar tre internati undeva cu perfuzii in cap … las-o’n pula mea de treaba! Nu se mai poate cu astia! Hai sa va dau cateva jeguri “scoase pe gura” de retardatu asta numit Claudiu Balan.

si azi din nou imi bag pula in cre(s)tinismul jegosilor extremisti cu prieteni iamginari in suflet care nu-si vad de mortii ma-sii !!!

DECI CUM PULA MEA ASA CEVA ??? :O cum asa ceva ??? :O cum CRISTOS sa accept eu sa respir acelasi aer cu jegosi deastia ??? cum CRISTOS sa accept eu ca cre(s)tinism-ul sa conitnue si religiile sa isi faca de cap pe planeta asta … cum mortii famililor voastre de cre(s)tini extremisti sa tolerez eu astfel de hoituri umane in anul 2015 care sa imi respire aerul !!!!!!!!!

Citeste si: ATAC ARMAT la sediul ziarului CHARLIE HEBDO din Paris: 12 persoane AU MURIT.

eu nu mai pot cu jegurile astea … deci chiar am o pofta nebuna de a-i sustine pe cretinii astia sa mai faca ceva atentate deastea … cat mai multe si mai dese … cred cred ca doar asa se poate invata lumea minte!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile