Ce gasiti pe rafturile librariilor in anul 2015 … Raiul lesinatelor!

22/02/2015 | Lume nebuna | 1,439 views

10408883_10153030953810708_6889760017167753746_n

Pentru ca nici macar cititul nu mai e ce a fost, va prezint azi raftul unei librarii dn anul … NU, nu din 1600 toamna, NU! e o poza facuta in anul 2015, cand altii ridica rachete pe luna!

Degeaba spuneti ca CITITI … pentru ca, chiar nu reprezinta ceva care sa va umple de respect !!! Conteaza mai mult CE ANUME cititi.

Daca cititi carti despre FUTAI si SUPT, va postati selfie cu cartea pe facebook (pentru a atrage, EVIDENT, pula, ca doar ce altceva?) dupa care vorbiti de sentimente, de dragoste si de iubire, nestergandu-va nici macar la gura, tot ceea ce faceti este sa ne umpleti de scarba!

Cartea “Suge-o Ramona” o gasiti AICI ; iar intreaga colectie de carti 50 Shades of Grey (50 de umbre ale lui Grey) o gasiti AICI.

Tags: , , , , ,

Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage


  • Premisa 1: Femeile nu sunt proaste. Doar majoritatea sunt. Ca și majoritatea bărbaților, de altfel. Femeile inteligente sunt mai inteligente decât bărbații inteligenți, însă, pentru că inteligența feminină implică o poezie și o lipsă de cinism care le face pe posesoare nu doar spectaculoase, ci realmente glorioase.

    Premisa 2: 50 Shades of Grey este o odă adusă prostiei feminine, o mizerie sinistră și deloc lipsită de inhibiții, ci din contră, o poveste cu duhoare de vechi și supefluu, care readuce femeile în vremurile în care erau considerate incapabile de orice complexitate, superficiale, iraționale, lipsite de discernământul necesar pentru a vota, de pildă.

    Concluzie: Femeile cărora le-a plăcut 50 Shades of Grey sunt proaste. Dar asta nu e tot. Trăim într-o societate tolerantă, chiar și față de prostie. Rău este că prostia lor impune o modă nocivă. Dacă aș avea o fată ale cărei prietene ar fi fane ale cărții, aș fi mult mai îngrijorat de viitorul ei decât dacă aș auzi că este într-un anturaj de consumatori de droguri.

    P.S. Femeilor celorlalte le recomand filmul despre viața lui Stephen Hawking. Vor descoperi în el o femeie senzațională și, mai ales, o relație care, chiar și-n lipsa BDSM-ului și-a sexului anal în lift (două locuri strâmte în aceeași scenă, got it?), este mult, mult mai excitantă, mai nonconformistă și mai născătoare de orgasme decât acea operă sinistră de desființare sistematică a femeii, 50 Shades adicătelea.