Smarter_way_USA

Cum mi s-a parut filmul “Fifty Shades of Grey” – Recenzie realista, neipocrita si nelibidinoasa!

14/02/2015 | Lume nebuna | 7,249 views

10987681_716651428451531_8369677229004019846_n

Azi a fost una din acele zile in care am fost CRETIN! Am si eu momentele mele … Am fost cretin pentru ca mi-a venit mie asa o idee nastrusnica, sa imi sun iubita si sa o intreb daca nu vrea sa mergem la Fifty Shades of Grey ca e PREMIERA …

Despre film stiam doar ca e un film despre care toate ZDRENTELE si parasutele penale le-am vazut scriind pe FACEBOOK ca au citit cartea si ca LE-A PLACUT :O (lucru inspaimantator de trist) ca il asteapta cu nerabdare. Am zis din start ca cel mai bine e sa NU merg, pentru ca voi bora tot ce am mancat si baut in ziua respectiva … NU … nu am luat in seama intuitia mea (foarte buna) si am zis ca “Hai sa ii dam o sansa! Poate e bun si eu am idei preconcepute” … Mare greseala! De obicei cand vad ceva ca e placut de toata lumea, e CLAR si LIMPEDE ca cristalul ca o sa imi provoace scarba, pentru ca DA, imi este scarba de planeta asta si de lumea asta! Foarte scarba! Dar cu toate astea am  mers la film.

Cumpara cele 3 carti din colectia:
50 Shades of grey (50 de umbre ale lui Grey)

Vorba multa, saracia omului, asadar sa trecem la film!

Filmul a inceput oarecum frumos si interesant … O duduie, mai timida asa … ii luase un interviu afaceristului. Dupa interviu fiecare a ramas cu fluturasi in stomac asadar totu bine si frumos pana acum! Aveam zambet pe gura inca.

Duduia era moarta dupa nefutut. OK, nu trebuia sa va spun DEJA ca e nefutut. Am sa detaliez mai tarziu de ce ii spun nefutut. De fapt, am sa ii spun asa pana la final ca nu pot sa ii spun barbat ca as jigni specia. Nefututului la randul lui i se parea interesanta duduia si au inceput sa se intalneasca si sa isi spuna mai multe si sa se apropie unul de celalat. Ce dragut :)

Povestea e una TIPICA filmelor de “dragoste” din ziua de azi … in care zdrenta e saraca iar nefututul e un bogatas care o impresioneaza, care o plimba cu elicopterul, o duce in locuri frumoase, ii cumpara masina si tot felu, in timp ce zdreanta crede, ma rog, fie asa, crede ca el face astea pentru ea din iubire si nu ca sa o caute cu … cu ce are … in gura de carii! Foarte dragut!

Dupa cateva intalniri nefututul a inceput sa ii spuna zanei ca el nu cauta romantism … nu cauta relatii serioase, ca nu il intereseaza altceva decat SEX si iar SEX … si nu orice sex ci unu mai special (ca si cum ar putea exista ceva special in sex, care este cel mai banal lucru de pe pamant la fel ca si caca si pisu!).

Zana, indragostita, desigur, de nefutut, a inceput sa isi puna intrebari … :O … oare in ce consta nebunia asta a nefututului de a face sex mai salbatic … oare la ce sunt bune coardele si catusele si biciurile si toate obiectele alea “incitante” pe care nefututul le depozita cu foarte mare ingeniozitate, ca na … ce sa ii poti cere la un nefutut. Atata poate si el.

10408727_711601252289882_4555610281030283293_n

Nefututul incepe sa ii arate salbaticiunea din el iar zanei ii place si continua de buna voie si nesilita de nimeni asadar nefututul trece la next level si ii PROPUNE (atentie, NU O OBLIGA ci doar ii propune) sa semneze un contract cu clauze si reguli pe care va trebui sa le accepte daca vrea sa fie impreuna.

Zana citeste regurile si isi da si ea seama (logic ca doar nu e atat de cretina) cam ce pofte are nefututul si, ce sa vezi … continua sa se intalneasca si sa si-o traga cu nefututul! Chiar daca stia ca el vrea doar sex si nu altceva.

Nefututul, evident, isi face damblaua cu duduia si ii arata cum sta treaba cu biciul peste buci, ţâţe, păsărică s.a.m.d. Zdreanta NU se opreste … nu zice ca nu ii place sau ca nu vrea sau ca nu ii convine nimic DAAAAAAAAAAAR cand se trezeste dimineata, se uita ca o ZDRENTA si parasuta penala la perna de langa ea si plange TOT ca o zdreanta si parasuta penala ca e singura in pat !

WOW … musc din lamaie sa nu borasc, si continui sa va povestesc.

La un moment dat, se pune problema sa semneze ZANA contractul si se intalnesc ei ca la o intalnire de afaceri … sa stabileasca regurile … si ea se apuca si ii spune ca nu accepta unele chestii … si nu intelege ce sunt DOPURILE ANALE … curiozitate … ce sa-i faci.

Nefututul ii cumpara si o masina la zana, si ramane ca zana sa se hotarasca si sa semneze contractul. Intre timp se mai ciondanesc si ZANA il intreaba pe nefutut in ce consta SA FIE PEDEAPSITA, si el ii spune ca nu vrea sa stie iar ea insista ca vrea sa fie pedepsita … rowrrr … vrea sa vada cum e, DECI DE BUNA VOIE SI NESILITA DE NIMENI accepta sa fie pedepsita … si nefututul incepe “distractia” cu, CUREAUA la buci, punand-o sa numere fiecare lovitura pana la 6, in timp ce zdrenta, pardon, zana, trista, numara plangand si la final ii spune, tot cu lacrimi in ochi “Iti place ce faci ? Atat vrei de la mine ? :((” … moment in care am crezut ca borasc !!!

Haidati sa va spun de ce spun ca nefututul e nefutut! Poi dint-un motiv EVIDENT si anume ca daca un om care a avut … cel putin 2 femei in pat la viata lui … deci macar 2 … e IMPOSIBIL sa mai vada ceva special sau ceva interesant in SEX. Sexul e cel mai banal lucru de pe pamant !!! TOATA LUMEA FACE !!! Sa ai preocupari deastea … trebuie sa fi ori BOLNAV MINTAL, ori sa fi VIRGIN. OK, recunosc sexul e cel mai frumos lucru pe care il poate face un barbat cu o femeie care se iubesc sau sunt atrasi unul de celalalt! Asta asa e! Ca doar nu s-or bate! Make love, not war … parca asa era, nu ? Dar sa ai preocupari deastea … la o anumita varsta … nu stiu … mi scarba … deci am sa ii spun in continuare, nefutut. Or fi astea placerile omului, dar tot putoi nefutut ramane.

10410650_696407507142590_2213784364966263659_n

Acum sa va spun de ce ii spun la duduie ca e ZANA si ZDRENTA. Din nou, foarte simplu. Ea, nu avea pistolul pus la tampla ca sa accepte ce faceau ei acolo. NU! Putea sa plece oricand! Nefutul nu o obliga !!! Probabil, daca tu esti ZDREANTA sau PUTOI imi vei spune ca ZANA a acceptat si a continuat din IUBIRE … clar … deci ea stiind de la inceput ca el cauta DOAR SEX, si cand statea in genunchi sau cand ii sufla in “fluier” la nefutut sau cand era batuta cu biciul la buci, acolo nu era vorba de o PLACERE … NU … imi veti spune ca acolo era vorba de o EMOTIE, de un SENTIMENT, de IUBIRE … de un sacrificiu in numele iubirii … Doamne CAT imi e scarba!

Stiti ce e cel mai oribil la filmul asta ?

Cel mai trist si mai oribil e MESAJUL pe care il transmite si EXEMPLUL pe care il da mai departe oamenilor! Credeti-ma pe cuvant ca PUSTOAICELE de LICEU (mai ales) si nu numai (zdrente sunt si de 50 de ani) in filmul asta vad un exemplu de urmat in viata!

Si mai trist de atat e ca NOUA GENERATIE din filme de genu asta se inspira !!! Deasta am ajuns o planeta de zdrente, parasute penale si de putoi nefututi !!! Deasta am ajuns o planeta de ipocriti, falsi, libidinosi … Deasta am ajuns o planeta in care sa nu poti privi un om in fata de scarba vazand ca una vezi pe fata lui si alta iti spune pe gura !!!

Si tot la fel de trist, daca nu mai trist, e ca din cauza filmelor de genu asta, cuvantul IUBIRE, a ajuns cel mai scarbos si mai vulgar si mai oribil cuvant din lume !!! Pentru ca e purtat din gura in gura, si la propriu si la figurat de toate zdrentele si parsutele penale si de putoii nefututi de pe planeta asta!

Cumpara cele 3 carti din colectia:
50 Shades of grey (50 de umbre ale lui Grey)

Doua lucruri mai vreau sa va spun:

  1. CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI !!!!!!!!!!!!!!
  2. Daca exista o forma de viata care va spune ca i-a placut acest film, puteti stii din start, ca persoana respectiva e zdrenta penala sau un putoi prost si nefutut! Asta e AXIOMA, ca la matematica! Nu are nevoie de demonstratie. Nu e cu gusturi aici !!! Daca iti place inseamna ca iti meriti soarta si sa fi tratat/a ca o de zdrenta penala sau putoi prost si nefutut.

aaa si inca ceva … oare la Alexandra Stan i-a placut filmul ??? Intreb doar asa ca sa stiu daca Marcel Prodan a facut treaba buna cand i-a aratat ca zdrentosenia bate la ochi! Asta asa, apropo de violenta domestica, nu de alta dar zdrentele tot o ard cu asta in gura ca ele nu trebuiesc atinse nici macar cu o floare!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile