Smarter_way_USA

Relatiile scurte sunt preferatele barbatilor … Realitate sau propaganda zdrentosenica?

03/02/2015 | Lume nebuna | 3,572 views

img

MI SCARBA de ce vad in jur ! Si aici ma refer la ipocrizia, falsitatea si libidinoshenia oamenilor ! daaaar … mi scarba in cel mai ORIBIL si HIDOS mod posibil … scarba deaia slinoasa, care pute … care ma face sa imi tin respiratia pana aproape de sufocare ca sa nu respir aerul ala PUTRED si JEOGS pe care il respira 98% din planeta asta!

Va rog, inainte sa cititi continuarea acestui minunat articol, sa vizionati filmuletul pe care il gasiti mai jos in articol. In cazul in care sunteti oameni normali (adica barbati sau femei, si NU puţoi nefututi sau zdrente si parasute penale), va avertizez ca veti auzi lucruri oribile si scarboase care probabil, va vor cauza un atac cerebral sau vreo hepatita cronica, ceva de genu … Deci, e pe riscul vostru! :)

Cel mai scarba, in ceea ce priveste filmuletul asta, imi e de faptul ca promoveaza ca IN GENERAL femeia (categorie in care baga si zdrentele) vor dragoste, iubire si relatii serioase, pe cand barbatii (categorie in care baga si puţoii nefututi) vor doar aventuri si timp, ce sa vezi, doar pentru ei. Parca ma intristeaza putin STUDIILE astea … NU, nu ma intristeaza … de fapt MI-E SCARBA!

Uite asa se promoveaza mai departe ZDRENŢOŞHENIA … mi-e scarba !!! deci mai baieti … ati inteles despre ce e vorba aici, nu ? ELE doar cu MICI EXCEPTII sunt de vina, in rest … potrivit STUDIILOR (facute de catre zdrente si parasute penale, desigur) cei vinovati sunt barbatii! ELE, statistic vorbind, nici macar nu se sterg la gura dupa ce presteaza, dar ele, din nou precizez, STATISTIC, spun ca vor relatii serioase … ele vor sentimente … ele vor iubire … ele vor pe dracu sa le scarpine de fapt !!!

Filmuletul ar fi fost OK daca nu generaliza barbatii si femeile … Adica eu unu ma simt insultat sa fiu bagat in acceasi categorie cu puţoii nefututi si la fel cred ca si o FEMEIE se simte insultata sa fie bagata in acceasi categorie cu zdrentele si parasutele penale. Deci … haidati sa le spunem tuturor pe nume!

Cateva sfaturi, date din tot sufletul si cu toata dragostea:

  • Dragi BARBATI, in cazul in care dati de o FEMEIE (adica 2% din specia feminina) respectati-o ca si cum ar fi mama voastra, iubiti-o ca si cum ar fi femeia voastra, futeti-o ca si cum ar fi curva voastra si aveti grija de ea ca si cum ar fi fetitza voastra!
  • Dragi FEMEI, in cazul in care dati de un BARBAT (adica 2% din specia masculina) respectati-l ca si cum ar fi tatal vostru, iubiti-l ca si cum ar fi barbatul vostru, futeti-l ca si cum ar fi curva voastra masculina si aveti grija de el ca si cum ar fi baieţelul vostru!

Cum procedati daca dati de zdrente (puţoi nefututi sau zdrente):

  • Dragi BARBATI (ma adresez barbatilor, adica 2% din specia masculina, NU puţoilor nefututi) daca veti da VREODATA in aceasta viata (sau in urmatoarele daca vor fi) de vreo ZDREANTA care sa va spuna povesti si sa va arate contrariu, faceti si voi VA ROG eu mult, pentru binele planetei, si din respect pentru mama voastra ca v-a scos din pasarica si v-a adus pe lume, si faceti-le la zanele respective cat mai mult rau posibil. De fapt, faceti sa se aleaga prafu de ele! Si NU, nu prin bataie, ca suntem CRETINI, bataia e cea mai tandra metoda de a face rau cuiva, in cateva minute, ore, zile le trece si ajungeti sa va treziti vazandu-le ca au zambet pe gura. NU, nu asa! Faceti-o PROFESIONAL! Si nu spun sa faceti asta din RAUTATE, doamne fereste !!! NUNUNU! Faceti asta din dragoste si iubire pentru ELE, ca sa fiti siguri ca a doua oara sigur-sigur nu va repeta greseala asta cu NIMENI.
  • Dragi FEMEI (ma adresez acum femeilor, adica 2% din specia feminina, NU zdrentelor si parasutelor penale), daca veti da VREODATA in aceasta viata (sau in urmatoarele daca vor fi) de astfel de puţoi NEFUTUTI, aplicati va rog frumos, exact ce am recomandat BARBATILOR sa le aplice ZDRENTELOR! Faceti asta din respect pentru voi, pentru ce ati trait, pentru ce ati simtit, pentru vorbele pe care le-ati spus puţoilor, pentru vorbele pe care vi le-au spus puţoii respectivi s.a.m.d. Credeti-ma pe cuvant ca e cel mai bun lucru pe care il puteti face! Pe termen scurt poate nu , dar pe viitor va veti convinge ca ati facut cel mai bun lucru posibil. Indiferent de consecinte!

STIU, o sa spuneti ca eu probabil sunt DRACU si un monstru de om, de imi permit sa vorbesc asa si sa spun ceea ce gandesc. AVETI DREPTATE, sunt DRACU !!! Si am ajuns sa fiu DRACU la varsta de vreo 13 anisori !!! NU acum, la 27 !!! De atunci doar aplic … si credeti-ma pe cuvant ca o spun ORICAND si bag oricand mana in foc pentru asta, ca oamenii se pot schimba, insa nu cu vorba buna, si NU DOAR cu paru, ci prin TOT ce se poate mai rau! Cea mai mare prostie pe care ti-o poti face tie, sau OMENIRII, e sa lasi sau sa treci cu vederea si sa incerci sa uiti!

MI-E SCARBA de ipocrizie, MI-E SCARBA de propoganda feminina jegoasa, MI-E SCARBA de puţoi nefututi, MI-E SCARBA de ceea ce se promoveaza la televizor, in ziare, in reviste, pe facebook, pe strada, in biserica, in biblioteca, la scoala … aaa, si era sa uit sa va spun ca mie MI-E SCARBA, asa in general de 98% de tot ce misca pe planeta asta !

si acum haidati un cantec vesel sa cantam …

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile