Smarter_way_USA

Biserica baga bani in vedete pentru a-si promova mizeriile in scoli … Mi-e scarba!

03/03/2015 | Cre($)tinism | 3,302 views

1441172_10152095648634458_711666182_nAti vazut voi mizerie mai mare ca asta ? Ati auzit voi in orice alta tara NORMALA la cap si fara perfuzii in cap, ca JEGU SUPREM al cre(s)tinismului sa PLATEASCA vedete megacunoscute si pupate in cur de marea majoritate a populatiei ipocrite, superstitioase si cu prieteni imaginari, sa faca o campanie publicitara pentru promovarea orelor de religie in scoli ???

Eu unu nu am auzit, INSA, la fel de bine sunt constient de faptul ca intr-o tara populata de jeguri care prefera ticalosia, libidinosenia si ipocrizia unui “conducator” precum Ponta, nu are cum sa existe si un formator de opinie la fel de jegos si mizerabil cum e Pokemonul Suprem al cre(s)tinismului.

Initial voiam sa scriu doar un singur lucru cand am citit stirea asta, si anume ca MI-E SCARBA si ca SPER SA SE ALEAGA PRAFUL SI PULBEREA de acea parte a tarii populata de cre(s)tini care is in stare sa isi bata joc si sa isi indoctrineze PROPRII COPII cu prostie, prieteni imaginari, frica, ura si asa mai departe ! Dupa care am zis ca … daca le urez asta … nu ajut cu nimic pe nimeni, pentru ca unui om daca e prost, chiar daca sunt slabe sanse sa inteleaga, e bine sa ii spui si de ce e prost ca sa priceapa!

Asadar … nu am sa incep prin a va spune motive pentru care consider ca orele de religie in scoli sunt EXTREM de periculoase, inspaimantatoare si ca tot ceea ce fac e sa indobitoceasca copii si sa le bage in cap tot felul de basme, sunt invatati sa creasca cu frica, si MAI ALES sunt invatati de mici sa faca bine DOAR pentru a nu fi pedepsiti, ceea ce mi se pare o monstrozitate!

Am sa va spun doar sa va aduceti aminte cum era inainte sa nu fie obligatorie religia la scoala … cand presfinitu pulii a spus ca nu e mare lucru, cine nu vrea sa faca cerere sa nu faca si gata, ce mare scofala … IAR ACUM, cand, din fericire, nu mai e (deocamdata) obligatorie religia in scoli, Pokemonu Pulii, baga bani in campanii de promovare pentru ca sa se faca din nou religia in scoli! Cat de jegos sa fii sa faci asa ceva ? Si banii respectivi oare de unde mortii si raniti ma-sii sunt ? Oare nu de la bugetul statului unde si eu si multi altii ca mine carora li se pare oribila ideea de a se face religia in scoli, trebuie sa platim pentru ca jegosu pulii sa isi faca campanie impotriva dorintei noastre ?!?!?!?!?!?

627x0

MI-e scarba … Mi-e FOARTE, FOARTE, FOARTE scarba !!!

Si mi-e scarba si de asa numitii “ARTISTI” ai Romaniei, care in loc sa deschida ochii spre cunoastere a noilor generatii, SE PROSTITUEAZA pe banii nostrii sa promoveze prietenii imaginari si monstrozitatiile pe care ii invata religia pe copii!

VIDEO si mai multe detalii despre aceasta MIZERIE gasiti pe PauzadeStiri.ro

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile