Smarter_way_USA

Despre ipocrizie, justitie, fetite virgine si baietii rai de la Vaslui

18/04/2015 | Lume nebuna | 3,698 views

1441172_10152095648634458_711666182_nToata lumea discuta zilele astea de “saracuta” fata “violata” de catre 7 puțoi. Din sculare in culcare toata lumea o arde cu violu in gura.

Azi insa, cineva m-a intrebat ce parere am despre subiectu asta, si no … auzind chiar si la RADIO incontinuu despre subiectu asta am zis sa citesc ceva stiri despre acest subiect …

Peste tot gasesti doar TILURI SOCANTE de genu “Marturia SOCANTA a fetitei violate de 7 BESTII”

Ce observati aici ?

  1. Marturia socanta – ne face interesati, nu-i asa?
  2. a fetitiei – aici ne face sa ne simtitm responsabili … ca doar na … tre sa ne pricepem si la crescut copii si la justitie.
  3. de catre 7 BESTII – dci nu baieti ci BESTII cu litere mari … pentru ca, nu-i asa, marimea conteaza la fel ca sii cantitatea! Daca era doar 1 baiat, era pistol cu apa … pula ca pula dar 7 pule e deja rai sau iad in funcite de cat e de nesatula. -_-
  4. m-au obligat – parca ne revolta, nu-i asa ?
  5. sa stau in genunchi – hmm … aici e discutabil … poate suna frumos 6. sa fac sex oral si anal – poi … ce vroiati ? sa fie pe jumatate sau cu portia ??? deci detaliile suunt irelevante … puteau sa o scarpine si la sub-brat din partea mea ca e tot aia … eu sper doar ca a fost cu happy-end (sexul)

Acum lasand la o parte analiza pe text ca sa va arat cat de usor poti MANIPULA cretinii ipocriti si cretinile ipocrite, haidati sa discutam despre ceea ce e cu adevarat important.

Daca ascultati din MAI MULTE SURSE, vezi observa ca foarte multa lume, cum ar fi VECINII :) spun ca “saracuta” fetita (mi-e scarba) de fapt, i-a ademenit pe baieti sa faca asta :)

De ce va spun asta ???

Va spun asta pentru ca pe planeta, in numar de MINIM 98% gasesti doar ipocriti cretini si ipocrite cretine care probabbil, au nevoie sa li se spuna ca soarele e galben, ca iarba e uda si ca cerul e albastru. Ca nu vad si ei/ele lucririle EVIDENTE.

Cat de CRETIN sa fii sa crezi ca moima (maimuta) a fost violata ??? Exista maxim 1% sanse sa fie adevarat … ca aia 7 baieti sa se sature de libertate si sa nu aiba altceva mai bun de facut decat sa futa 7 baieti la o moima (maimuta) … deci exista si posibilitatea asta. Dar in 99% din cazuri e clar e o vrajeala !!!

Moima aia (maimuta) eu va garantez ca INDIRECT (prin atitudinea ei) sau poate chiar direct si-a ceruto !!! Imi pariez oricand VIATA ca asa a fost !!!

Peste tot gasesti moime de la varste fragede tari in gura ca ele fut si dreg … se lauuda de zici ca ele considera ca alea e scopu lor in viata … iar cand is puse in fapt, de fapt, ele nu’s in stare sa faca o felatie macar cum trebuie.

Si cel mai importat lucru e altu !!!

Aia sunt 7 baieti !!! 7 vieti … care pot ffi distruse pentru ca … pentru ca au oferit unei moime ceea ce prin atitudinea ei a cerut !!!!!!!!!!!!!!!!! Merita asta ???

A nu se interpreta ca as tine cu baietii aia … clar erau niste putoi prosti si nefututi !!! Eu vorbesc aici de justitie … care la final va face probabil ce va cere pulimea !!! Daca pulimea vrea sange probabil asta vor si obtine! Ca asa e la noi, numa justitie nu e!

CE ATI VREA ???

Sa vina moima sa declare ca ea a vrut sex si ca de fapt nu a fost viol ????????? Va dati seama in ce postura s-ar pune ??? Deci clar e mai usor sa spuna ca a fost violata ca sa scape cu basma curata.

Va intreb … vecinii aia care au spus ca ea i-a ademenit pe baieti … credeti ca nu stiu despre ce vorbesc ? :) Acum pe bune … zdrentele se cunosc de la o posta … sau mai multe poste … depinde de la caz la caz.

Va rog !!! NU MAI FITI IPOCRITI si fiti atenti la detalii …

Maine poate veti avea si voi copii (baieti) care vor fi pusi in situatia asta … sa va aud atunci cum veti gandi si daca veti fi la fel de asprii cu inasprirea legii.

PS: poate, repet, POATE, a fost chiar vorba de viol si atunci e posibil sa gresesc in spusele mele, dar … eu consider ca sunt maxim 10% sanse sa fie cu adevarat vorba de viol. Stiu pe ce planeta traiesc.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile