Smarter_way_USA

The Money Channel se inchide pe 25 aprilie, TRINITAS rezista!

23/04/2015 | Lume nebuna | 2,878 views

the_money_channel

Azi am aflat ca televiunea The Money Channel se inchide pe 26 aprilie! INCREDIBIL cum ZILNIC mi se dau motive sa imi fie SCARBA de tara asa. Cum PULA mea sa nu acorzi licenta la o televiziune de BUSINESS (singura, de altfel) care se straduia sa cultive tara asta cretina (pe parte economica) ???

Cum CRISTOS intr-o tara cu atiatia milionari in euro, care se dau afaceristi, nu s-a gasit DĂCÂT unu singur, care de fapt, EVIDENT, nu este roman si anume Mohammad Murad (unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania) sa investeasca intr-o astfel de televiziune ??????????

Cum DUMNEZO sa nu-mi fie SCARBA de tara asta cand “MILIONARII” acestei tari cretine investesc in genti si posete pentru zdrente in loc sa investeasca intr-o televiziune de genu sau in ceva care sa cultive putin tara asta (economic vorbind, daca tot avem pretentii de dezvoltare)

SI SA NU UITAM!

Cum CRISTOS sa nu-mi fie scarba de CNA, atata timp cat in grila de programe gasim TRINITAS TV, MYNELE TV si alte jeguri de genu ??? Stiu, stiu, stiu! Imi veti spune ca jegosii isi fac doar datoria … Eu va recomand sa va abtineti fiindca am alergie la cretini si nu va vad bine!

MI-E SCARBA !!!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile