Smarter_way_USA

Vezi aici Catalogul eMAG Black Friday

19/09/2015 | Gadgets & IT, Recomandari | 18,052 views

black-friday-2015-emag-770x470

eMAG, cel mai mare magazin online din România, şi Flanco vor începe sărbătoarea reducerilor, Black Friday, în data de 20 noiembrie.

Reduceri uimitoare la produsele EMAG in valoare totala de 100 de milioane de lei. Peste 650.000 de produse vor fi la oferta, pe 20 noiembrie. Compania estimeaza comenzi care vor depasi 205 milioane de lei, de Black Friday.

Click aici pentru a accesa magazinul!

Reducerile de Black Friday la eMAG sunt pentru aproape toate produsele din oferta: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină.

Si eMAG Marketplace participa la Black Friday, cu peste 850 de magazine partenere. Black Friday la eMAG are loc pe pe 20 noiembrie, desigur, vineri. Este cea de a cincea editie in Romania a evenimentului cu cele mai mari reduceri. In strainatate, Black Friday are loc pe 27 noiembrie!

Vezi aici Catalogul eMAG Black Friday

Anul trecut de Black Friday eMAG şi Flanco au înregistrat vânzări de 27 de milioane de euro şi au avut o pondere de 39.5% dintre clienţii care au ales să îşi facă cumpărăturile în această zi.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile