Smarter_way_USA

Paul Maior, un investitor pasionat de bursa: „Cand altii sunt pesimisti, eu sunt optimist – cand vad probleme pe piata, ma bucur!”

26/04/2016 | Bursa & Investitii, Personal | 14,004 views

paul_maior_1_0

Paul Maior este un tânăr investitor, pasionat de bursă încă din școala generală, când joaca sa era oarecum aceeași de acum: urmărea evoluția acțiunilor, a companiilor și citea articole economice, de dimineața până seara. Diferența este că acum pune în practică toate cunoștințele sale legate de piața bursieră, având planuri mari: în 5 ani vrea să își facă propriul fond de investiții, iar până la 37 de ani intenționează să reinvestească în mod constant, pentru a acumula un capital suficient care să îi permită, de la acea vârstă, să investească la un alt nivel.

Paul Maior este un spirit antreprenorial prin excelență, el văzând de mic oportunități financiare în domenii în care alții pierdeau bani sau timp. La începuturile internetului, tinerii se strângeau în internet cafe-uri, pentru a vorbi pe mIRC. Cu toate că era numai pe clasa a VIII-a, Paul a văzut încă din start în mediul online ocazia de a câștiga bani și astfel, de la 13-14 ani, a început să creeze site-uri și logo-uri pentru firme. După ce a lucrat pentru câțiva clienți, s-a decis să își dedice eforturile în exclusivitate proiectelor sale și astfel a ajuns să aibă în jur de 75 de site-uri proprii, care îi aduceau un profit considerabil.

Cu toate că era priceput la informatică, pentru că nu și-a dorit să devină vreodată angajat, Paul s-a decis să vină la Cluj, nu la Facultatea de Informatică, ci la FSEGA, pentru a învăța să câștige bani, ca întreprinzător. În prezent, viața sa se învârte în jurul bursei, care pentru Paul Maior a devenit mai mult decât o pasiune, chiar un stil de viață. El e un investitor optimist, care atunci când vede probleme pe piață se bucură, pentru că știe să transforme pesimismul celorlalți în oportunități investiționale. Paul Maior e un spirit liber și independent care trăiește și evoluează financiar într-un domeniu foarte puțin cunoscut în România, dar care are un potențial enorm pe viitor.

Citeste continuarea in PauzaDeStiri.ro!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile