Smarter_way_USA

Traian Basescu cere expulzarea ambasadorului Ungariei din Romania

02/09/2016 | Imi place, Politica | 2,652 views

basescu

Fostul preşedinte al României, liderul PMP Traian Băsescu, cere expulzarea ambasadorului ungar la Bucureşti şi rechemarea celui român la Budapesta, ca urmare a interzicerii diplomaţilor maghiari de a participa la evenimentele organizate în România de 1 decembrie. sursa: pauzadestiri.ro

Orice aţi spune voi, Traian Băsescu, o are mare! :) şi când face treabă bună (atunci RAR când se întâmplă) trebuie aplaudat, aşadar mulţumesc domnule Traian Băsescu pentru LECŢIA de PATRIOTISM şi sânge’n instalaţie dată românilor cu această ocazie!

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis şi alţi politicieni mioritici din Românica … se aude acolo ???

PS: de la primii 2 nu mă aştept să se audă că sunt muuult prea ipocriţi şi mizerabili, în timp ce de la al 3-lea … nu ştiu dacă ajunge mesaju la el în această viaţa, ca să nu mai zic de pretenţia de a acţiona in consecinţă.

„Prietene Viktor Orban, noi nu vrem să vă vizităm la Budapesta, aşa cum am mai făcut-o în istoria ultimilor 100 de ani fără voia voastră. Dar nu ne provoca, pentru că avem şi noi limite. Nu o spun cu agresivitate, ci doar pentru ca la Budapesta să se înţeleagă faptul că nu avem complexe faţă de Ungaria.Având în vedere afrontul fără precedent adus de ministrul de externe maghiar, Peter Syijjarto, României, singura soluţie demnă este expulzarea imediată a ambasadorului Ungariei de la Bucureşti şi rechemarea ambasadorului României de la Budapesta. Altfel, aceşti aventurieri din guvernul lui Viktor Orban nu vor înţelege că România adevărată este până la Tisa. Să vă ferească Dumnezeu să ne amintim de acest lucru, lătrăi politici budapestani“, a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

„Ministrul de externe maghiar, nevolnicul Peter Syijjarto, o panaramă politică născută sub pulpana extremismului maghiar, a cerut, nici mai mult, nici mai puţin, decât ca personalul diplomatic maghiar să nu participe nicăieri la ceremoniile ocazionate de ziua naţională a României pentru că, citez, “poporul maghiar nu are nimic de sărbătorit de 1 decembrie“, a mai spus Băsescu.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile